Nicole Kidman, pe urmele acelui Tom Cruise din Tropic Thunder

de Gloria Sauciuc în 26 Feb 2010
Nicole Kidman, pe urmele acelui Tom Cruise din Tropic Thunder

Columbia Pictures îşi "rotunjeşte" distribuţia la comedia romantică Just Go With It cu nume sonore în rolurile secundare.

Dacă Adam Sandler şi Jennifer Aniston sunt protagoniştii, Nicole Kidman - deţinătoarea unui Oscar pentru Orele - va avea doar câteva replici. Rolurile secundare sunt completate de un câştigător de Grammy şi un fotomodel cunoscut pentru apariţiile pe coperta Sports Illustrated, anunţă Variety.

Studiourile negociază în aceste momente cu Kidman pentru ca aceasta să accepte un rol care s-ar asemăna cu cel jucat de Tom Cruise în Tropic Thunder. Modelul Brooklyn Decker îşi va face debutul pe marele ecran ca iubita lui Sandler, iar Dave Matthews - care a  mai apărut în două filme de-ale lui Sandler - a semnat deja pentru rol secundar.Aniston va juca rolul pretinsei neveste a lui Sandler, de care ar urma să divorţeze. De ce are Sandler nevoie de o falsă familie, vom afla de Valentine's Day, în 2011.

Dennis Dugan va regiza filmul, după un scenariu de Allan Loeb, Tim Dowling, Tim Herlihy şi Adam Sandler.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Codrutz pe 26 februarie 2010 17:20
Deja daca l-ati pus pe Adam Sandler in rol principal e clar. Deja mi-am facut o imagine asupra filmului, si in mod clar nu e una buna. Tipu numai comic nu poate fi numit, in rest le are pe toate.

P.S.: Puteati sa puneti o poza mai normala cu Nicole Kidman :) Ce naiba.

Radu1711 pe 18 aprilie 2010 01:48
ce fata a facut
cetateanu pe 16 octombrie 2010 15:22
Da se pare ca va fi inca o comedie reusita maraca Adam Sandler cu multe femei frumoase :Jennifer Aniston, Nicole Kidman si mai tanara lor colega Brooklyn Decker.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells