Nici unul dintre răzbunători nu-şi va face apariţia în Iron Man 3

de Cristina Grigore în 27 Nov 2012
Nici unul dintre răzbunători nu-şi va face apariţia în Iron Man 3

Producţia lui Iron Man 3 a dat naştere la o mulţime de speculaţii vizavi de povestea şi personajele care se vor regăsi în continuare. Preşedintele Marvel, Kevin Feige a răspuns într-un interviu acordat site-ului Empire unor întrebări ale fanilor, lămurind astfel unele aspecte legate de aşteptata peliculă.

Feige a confirmat că niciunul dintre Răzbunătorii prezenţi în The Avengers nu-şi va face apariţia în Iron Man 3, dar a admis totuşi că evenimentele din aventura cinematografică a acestora va afecta cumva acţiunea din sequel-ul ce-l are în centru pe Tony Stark.

„Iron Man 3 nu va avea în scenariu nici un Răzbunător, nici măcar pe Nick Fury… Trebuie să vă gândiţi că filmul este în lucru de mai bine de un an, un an şi jumătate, dinainte de lansarea lui The Avengers. Păstrăm ideea de la care am pornit pentru aceste filme şi vrem să arătăm din nou că aceste personaje sunt la fel de interesante singure pe cât sunt şi împreună”, a spus preşedintele Marvel.

„Iron Man 3 nu este un film serios, însă abordăm cu seriozitate personajul lui Tony Stark, a cărui personalitate încercăm să explorăm mai mult”, a mai explicat el. „Spre sfârşitul lui The Avengers, când un portal se deschide în Manhattan şi i-a întâlnit pe Thor şi pe Hulk, iar chitaurii îl asaltează, realizează că nu ştie de fapt nimic. Cred că acest lucru a avut un impact puternic asupra sa”, a concluzionat Feige.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
calin88 pe 27 noiembrie 2012 13:47
Pacat, as fi vrut sa-l vedem pe Ruffalo, chiar daca numai imbracat "civil"
rizea.alex70 pe 27 noiembrie 2012 17:31
Sper sa iasa un film bun la fel ca celelalte 2...
Macabru pe 27 noiembrie 2012 21:05
Din trailer, eu unul zic ca le va surclasa pe celelalte doua filme Iron Man. Cat despre faza asta, cum ca nu apare niciun "razbunator", foarte bine. D-aia se si numeste Iron Man, sa fie un film numai despre Tony Stark. C-ar fi aparut ceva la final, dupa generic, ar fi fost insignifiant, dar nu ma deranjeaza ca nu arata nimic din ce-ar putea urma in The Avengers 2.
alex_il_fenomeno pe 28 decembrie 2012 13:41
ma asteptam cat de cat, avand in vedere ca e doar filmul lui Iron Man.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells