Mihaela se poate vedea numai la Minimax

de Dana Hodorog - Minimax Romania în 31 Mai 2002
Minimax este un canal de televiziune pentru copii destul de nou intrat pe piata româneascã, dar care se bucurã de o popularitate crescândã atât în rândurile celor mici, cât si în rândurile pãrintilor acestora.
De ce? Pentru cã, în primul rând, desenele animate transmise sunt lipsite total de agresiune, sunt dublate 100 % în limba românã, si nu în ultimul rând, toate diviziile sunt axate pe productii europene si, mai nou, chiar autohtone. Minimax este parte din trustul CANAL+, bine reprezentat în Europa Centralã si de Est, acum trei ani intrând agresiv pe piata Ungariei si Poloniei.
Pe data de 5 mai, de Paste, au rulat, pentru prima oarã la o televiziune prin cablu, serialele “Mihaela”, “Pãtrãtel” si “Bãlãnel si Miaunel” atât de cunoscute de cãtre români. Minimax a semnat la jumãtatea lunii februarie un contract cu C.N.C. privind difuzarea a 100 de minute de productii românesti, urmând ca din luna mai sã difuzeze efectiv serialele contractate. S-a realizat îmbunãtãtirea peliculei originale, respectiv copierea acesteia pe bandã digitalã, pentru pãstrarea culorilor si sunetului în conditii optime pentru emisie.
Cei care se bucurã deja de televiziunea cu povesti în propria locuintã stiu dupã programul MINIMAX, seara de la ora 19.00 pânã la ora 21.00 urmeazã programul iTV, un canal de informaticã interactivã, ce prezintã jocuri de calculator, filme de animatie 3D si multe alte surprize. Dupã iTV urmeazã un alt canal propriu, MUSICMAX, care emite muzicã de calitate pentru toate gusturile. Acest canal va fi lansat pe o frecventã de sine stãtãtoare cel mai probabil în luna mai, fiind un program în care telespectatorii vor putea alege singuri muzica preferatã.
Minimax emite deocamdatã în peste 800.000 de locuinte din România, pânã la sfârsitul anului 2002, previzionându-se dublarea numãrului de abonati. Astfel, poti urmãri Minimax în Bucuresti, Oradea, Constanta, Timisoara, Arad, Iasi, Galati, Brãila, Rm. Vâlcea, Bacãu, Sibiu, Ploiesti, Sf. Gheorghe, Slobozia, Vaslui, Miercurea Ciuc, Târgoviste, Tg. Mures s.a.
În Bucuresti, Minimax emite prin intermediul retelelor Romania Cable Systems, Tour-Imex si Cable Vision of Romania.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells