Cry Macho

(2021)

Cry Macho: Drumul răscumpărării

Poster Cry Macho Postere Cry Macho

Sinopsis Cry Macho

Mai mult
Cry Macho

Având la bază romanul omonim, Cry Macho îl are în rol principal pe Clint Eastwood și ne aduce povestea unui fost star de rodeo și crescător de cai care acceptă o misiune periculoasă. El va trebui să îl aducă acasă pe fiul unui fost șef de-al său care se află peste graniță, împreună cu mama lui alcoolică. Pe drumul de întoarcere către Texas ei trec prin zonele rurale din Mexic și se văd nevoiți să înfrunte o serie de provocări neașteptate. Însă tot aici, dincolo de pericole, bătrânul călăreț va…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.7

Caseta tehnică

Produs de

Warner Bros.

Distribuitorul international

Warner Bros.

Distribuit in Romania de

Pro Video

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
dany6960 pe 18 Septembrie 2021 23:14
Obligatoriu de vazut
Muzica country, acorduri de pian si batranul cowboy Clint Eastwood la 91 de ani stand afara in sezlong, band un pahar de vin si asteptand asfintitul. Un film regizat si produs de Eastwood care nu are cum sa nu te miste daca inca mai ai parinti batrani pe pamant nu in gand. Coloana sonora care iti merge la suflet cu melodiile Will Banister - Find a New Home si Los Panchos - Sabor a Mi. Dupa vizionare mi-au ramas intiparite in minte 2 replici: "Cand crezi ca stii totul, la batranete iti dai seama ca nu stii nimic." si "Chestia asta cu a fi macho e supraevaluata."
2 3
sabinalin pe 08 Octombrie 2021 16:45
Atunci cand l-am vazut in ,,The mule,, am crezut ca s-a terminat. Gata, e ultima aparitie, e ultimul rol, cat sa poti s-o duci, pana la urma trecerea timpului nu iarta pe nimeni, bineinteles ca omul poate sa o duca mai mult, iata-l pe Kirk care a trecut suta, iat-o si pe Olivia facand parte din aceeasi categorie. M-am inselat si personal ma bucur ca-i asa. Chiar daca filmul nu-i nici pe departe una dintre peliculele sale care au scris istorie cinematografica de cea mai buna calitate, chiar daca e limpede ca acele noua decenii care s-au adunat isi spun cuvantul. Da, filmul e simplut, am vazut relativ recent unul cu care l-as putea asemana, anume ,,News of the world,,, evident mai bine construit, mai solid. Numai ca e reconfortant sa stim ca legenda e vie, ca e inca printre noi. Avem inca nevoie de legendele care ne-au trezit respectul pentru acea America dupa care au tanjit parintii si… citeşte
1 1
bovoro pe 1 februarie 2022 23:29
La data la care ai scris tu asta, atat Kirk, cat si Olivia, care, da, au trecut suta, erau cam decedati. Ambii in 2020.
hacman_mihaela pe 26 Februarie 2023 23:31
un film emotionant
Un film pentru famii lui Clint Eastwood. La varsta pe care o are sa calareasca un cal... face la varsta lui ce a facut dintotdeauna in filme si o face cu placere. Chiar firul povestii sigur scenariul a tinut aproape de cartea respectiva, este mai mult decat veridic. Prezinta oamenii asa cum sunt cu bune, cu rele...Si pama la urma fara sa foloseasca efecte speciale marca Hollywood, doar talent!
0 0
tony_mondyalu pe 05 August 2022 11:47
cu siguranta nu este unul din cele mai reusite filme ale lui Clint Eastwood, atat cat actor cat si ca regizor, un film linistit, fara mare actiune, si destul de previzibil, este clar ca miscarile nu mai sunt aceleasi....
0 0
user-6238570cd0cef pe 21 Martie 2022 13:19
Bună ziua! Părerile sunt împărțite.

Clint a realizat filme mult mai bune și cine găsește probleme la acest film se poate lega de trecutul lui Clint prin comparații dintre Cry Macho și alte filme.

I se poate reproșa în cel mai rău caz implicarea în producția acestui film dar nu altceva.

Ideea filmului nu-i aparține, este ecranizarea unei cărți apărute în 1975 și Clint a respectat cartea.

Proiectul cinematografic e vechi și a trecut prin mai multe mâini până să fie preluat de Malpaso Productions, firma lui Eastwood.

Coincidenta face ca prima dată în anii 80 rolul i-a fost oferit de producătorii perioadei respective lui Clint și a refuzat pe motiv că era prea tânăr pentru a interpreta un bătrân.

Apoi an după an au existat diverse tentative pentru ecranizarea scenariului.
citeşte

0 0
user-5c3bc058f3f8f pe 04 Martie 2022 23:03
N-am să înțeleg cum marele Clint, pe care pot sa spun că-l iubesc, poate să facă asemenea prostie de film!
0 0
Decibalus pe 30 Decembrie 2021 16:28
clint cocosul
Clint trebuie sa treaca de scenele in care femeile se topesc dupa el, mai ales alea mai tinere cu 40-50 de ani . hai sa fim seriosi, e jenant. filmul este destul de linistit si nu plictiseste, prea tare :)
0 0
Horatiucrisan pe 06 Decembrie 2021 22:13
Un film destul de banal, un road movie cu ceva incercari de umor si o poveste cu accente moralizatoare. Filmul e vizionabil mai ales daca nu ai altceva de facut. In afara de un Clint Eastwood batran nici actiunea nici scenariul nu m-au dat pe spate. L-am vizionat pana la capat datorita superstarului Clint pe care l-am vazut in atatea filme bune din anii ultimii 60 de ani. Probabil ca daca as mai fi avut rabdarea pe care o aveam la inceputil anilor 90 cand insetati de cinematografie dupa perioada neagra a comunismului as fi apreciat acest film mult mai mult..cu siguranta ca odata cu trecerea anilor vedem lucrurile altfel.
0 0
rafaelito88 pe 07 Octombrie 2021 19:07
recomand
un film foarte relaxant si chiar un film reusit! are de toate.
0 0
parker30 pe 02 Octombrie 2021 20:43
Superb!Acum am terminat de vizionat și pot sa zic ca mi.a plăcut foarte mult .În sfârșit un film cu adevărat bun ,ultimele 2 filme au fost niște rateuri ,și în sfârșit am avut ocazia sa vad un film care a meritat sa fie văzut. Acest Cri macho mi.a plăcut de la început pana la sfârșit, a fost foarte bun ,a avut și comedie și actiune și suspans ,toate la pachet.,un film demn Waner bross Recomand !
0 0
Dragos.87 pe 24 Decembrie 2021 21:22
Merita văzut
Mi-a plăcut ideea filmului si modul de expunere a regiei lui Clint Eastwood..acțiunea filmului se desfășoară lejer,fără prea multe pretenții dar are cadre frumoase si multe dialoguri care iti dau de gândit ceea ce înseamnă ca inca o data si-a dovedit măiestria..filmul are multe cadre frumoase,un decor rustic bine ales,chiar dacă nu este atat de aprofundat genul western,reușește sa iti mențină curiozitatea pana la final..Merita vizionat,recomand!
0 1
GiulianoDirt pe 04 Aprilie 2022 22:31
Rebut. Nota 3.Imi pare rău de timpul pierdut. Eastwood ar trebui să se oprească doar la actorie.
0 2
bovoro pe 10 Noiembrie 2021 21:19
Daaa... Clint Eastwood...legenda, ce sa mai... Dar am avut o mica problema cu filmul asta. Cand vezi in primul sfert de ora cum o bunaciune mexicana il mananca din priviri pe un bosorog de 90 de ani, in toata splendoarea lui, parca nu-ti mai vine sa te duci mai departe cu filmul. Fata efectiv voia sa i-o traga, iar el, Macho-oale-si-ulcele, a refuzat-o! Va dati seama ce babardeala iesea acolo daca se "inerva" oleaca armasarul! Dar nu, omul avea "prinţipuri" si a refuzat-o. Nu ca nu mai avea demult cu ce, dar ar fi fost total lipsit de etica sa o faca. Hai, baaaa.... Eu, unul, m-am cam oprit la momentul ala. Astept cu nerabdare capodopera lui nea Clint de la varsta de 119 ani. Va fi epic!
0 2

Spune-ţi părerea despre Cry Macho

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells