Mia Wasikowska se mută din Ţara Minunilor în Irlanda secolului XIX

de Cristina Grigore în 16 Nov 2010
Mia Wasikowska se mută din Ţara Minunilor în Irlanda secolului XIX

Tânăra interpretă a lui Alice din filmul lui Tim Burton, Mia Wasikowska, a primit un rol cheie în adaptarea piesei de teatru The Singular Life Of Albert Nobbs, după o povestire de George Moore. Bleeding Cool scrie că Wasikowska a luat locul Amandei Seyfried, propusă pentru acest rol chiar de Glenn Close, cea care va juca, va produce şi va contribui la scenariul filmului. Nu se ştie din ce motive a fost înlocuită Seyfried, însă Wasikowska pare acum alegerea sigură a lui Close, care a afirmat despre Albert Nobbs că este o poveste cu potenţial, care va purta spectatorii într-o călătorie plină de senzaţii, amuzantă şi emoţionantă.

Filmul va fi regizat de Rodrigo Garcia iar acţiunea acestuia este plasată într-un luxos hotel din Dublin, în secolul XIX şi urmăreşte povestea unei femei nevoită să se deghizeze în bărbat, sub numele de Albert Nobbs, pentru a supravieţui.

Rolul principal îi va reveni lui Glenn Close, care a jucat şi în piesa de teatru, iar Wasikovska va juca rolul Helenei, despre care încă nu se cunosc detalii. Jonathan Rhys Meyers şi Orlando Bloom au fost şi ei ataşaţi producţiei, dar până acum nici unul dintre ei nu a confirmat.

Starul din Alice va putea fi văzut anul viitor în ecranizarea poveştii lui Jane Eyre, iar Seyfriend va apărea, tot la anul, în Red Riding Hood, o abordare mai întunecată a poveştii fraţilor Grimm.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
MatzaMica pe 17 noiembrie 2010 22:06
woow ce combinatie!
chiar mi-ar placea sa fie un film ca lumea si sa-i aibe pe toti 4: glenn close, mia, orlando bloom si bineinteles jonathan rhys meyers-unul din actorii mei preferati

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells