Matt Damon nu va apărea în viitorul film Bourne

de Cristina Grigore în 23 Iul 2012
Matt Damon nu va apărea în viitorul film Bourne

The Bourne Legacy se pregăteşte să intre în cinematografe în aproximativ două săptămâni – cu Jeremy Renner în rol principal - iar una dintre ştirile de interes pentru fanii francizei, lansată în perioada de promovare a filmului, a fost legată de posibilitatea apariţiei în continuare a lui Matt Damon.

Indiewire.com a preluat una din declaraţiile de presă ale producătorului Frank Marshall, care a dezvăluit că sequel-ul Moştenirii  lui Bourne nu îl va avea în distribuţie pe Damon.

Marshall a clarificat acest fapt şi printr-un comentariu anterior, în care specifica că apariţia împreună a celor doi actori, Damon şi Renner, într-un viitor film al francizei, a fost unul din „visele” sale.

„Ne vom concentra asupra personajului lui Jeremy”, a spus acesta. „Dar, în rest, avem o mulţime de alte posibilităţi. Asta e grozav la punctul în care a ajuns acum franciza. Au fost create premisele unor direcţii multiple, însă ne vom ocupa, deocamdată, de Jeremy şi Rachel (Weisz) şi vom vedea ce se mai întâmplă după asta”, a adăugat producătorul.

The Bourne Legacy va servi drept o variantă extinsă a primelor trei filme ale seriei, avându-l de această dată ca personaj central pe eroul interpretat de Renner, asupra căruia şi-au pus amprenta evenimentele din peliculele anterioare.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ADYTHEONE pe 23 iulie 2012 10:35
Pacat, mi ar fi placut sa apara . . .
Bayard pe 23 iulie 2012 14:07
mare dezamagire :(
Gebeleizis pe 23 iulie 2012 15:16
Inca nu imi pot inchipui un film Bourne fara Matt Damon.
alex_il_fenomeno pe 9 august 2012 20:45
cred ca este o mare pierdere ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells