Mai mulţi muşchi şi mai multă acţiune pentru The Wolverine

de Cristina Grigore în 30 Oct 2012
Mai mulţi muşchi şi mai multă acţiune pentru The Wolverine

Regizorul lui The Wolverine, James Mangold, şi protagonistul acestuia, Hugh Jackman, au oferit fanilor, prin intermediul unei discuţii pe un chat web, preluată de IGN.com, unele detalii legate de anticipatele aventuri ale supereroului cu gheare de adamatium.

Mangold a întărit unele afirmaţii anterioare potrivit cărora acţiunea filmului se petrece după evenimentele din toate celelalte filme X-Men, însă este deasemenea separată de franciză pentru a evita intersectarea cu unele scenarii deja prezentate.

Jackman a venit cu noi şi incitante declaraţii despre personajul său şi a explicat cum în pregătirea pentru filmele anterioare nu a avut niciodată prea mult timp la dispoziţie pentru a ajunge la forma fizică corespunzătoare. De această dată, suţine el, Wolverine va arăta înfricoşător, cu muşchi şi vene proeminente, pentru a fi în totalitate imaginea personajului animalic pe care îl reprezintă.

Filmul se va concentra pe imortalitatea lui Wolverine, a mai spus Mangold, „va explora cum este să trăieşti, practic, pentru totdeauna, şi să îi pierzi astfel, pe oamenii la care ţii”. Pentru Jackman, însă acesta este un test la care va fi supus personajul: „În acest film, partic, cum să vă explic…? Practic, îşi descoperă ‚kryponita’”.

„Acest film se numeşte Wolverine, şi am dorit cu ardoare să îl facem mai bun decât ce s-a facut până acum, pentru a reda cât mai bine trăsăturile definitorii ale acestuia. Veţi fi martori ai fiecărei laturi a personajului. Vor fi şi unele surprize acolo. Trebuie să îl vedeţi iniţial cum atinge pragul de jos, cum este mai disperat ca niciodată, iar în joc sunt lucruri importante, pentru care nu a trebuit să depună un astfel de efort până acum”, a mai spus Jackman.

The Wolverine se apropie de finalizarea producţiei pe platourile de filmare din Sidney. Scenariul a fost inspirat de benzile desenate lansate în 1980, ai căror autori sunt Chris Claremont şi Frank Miller şi îl prezintă pe supererou prins într-un război al găştilor de gangsteri din Tokyo.

Ai în galerie şi recent lansatul poster al filmului.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
catasmile17 pe 30 octombrie 2012 12:26
abia astept sa apara.
paul2011 pe 30 octombrie 2012 12:43
daca e dupa mine , din spusele lor , pot trage concluzia ca "The Wolverine" va fi cel mai tare film cu acest personaj magnific . Ceea ce a spus Jackman , legat de conditia fizica a lui Wolverine , nu pot decat sa fiu extrem de incantat :X . Posterul arata fenomenal , fara nicio indoiala :D . Sunt foarte entuziasmat de ce-o sa apara . Abia astept sa-l vad :D .
paul2011 pe 30 octombrie 2012 12:46
de ceea ce o sa apara ...ma scuzati :D .
spartacus pe 30 octombrie 2012 15:56
Oameni buni, mai stie cineva vreo noutate despre 47 RONIN ?...
Lalolica pe 30 octombrie 2012 21:37
si eu sunt interesat de acest film ;)!!...chiar nu s a mai auzit nimic de el in ultimul timp!!
deadlord pe 30 octombrie 2012 18:49
Sper sa fie mai bun ca toate filmele x-men
alex_il_fenomeno pe 29 noiembrie 2012 14:29
un film de urmarit, fara doar si poate. de abia astept sa vedem prin ce mai trece Wolverine.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells