"L’Heure Zero" ti-l aduce la Bucuresti, in carne si oase, chiar pe regizor

30 Nov 2007
"L’Heure Zero" ti-l aduce la Bucuresti, in carne si oase, chiar pe regizor

Editia 2007 a Festivalului Filmului Fancez se va incheia duminica, 2 decembrie, cu proiectia filmului L’Heure Zero la Cinema Pro, de la ora 20.00 si in prezenta regizorui acestui film: Pascal Thomas.

 Jurnalist la origine, Pascal Thomas realizeaza primul sau film in 1971, urmand sfatul lui Claude Berri. Din 1973, filmele sale Les Zozos, urmat de Pleure pas la bouche pleine si Chaud Lapin, in care descrie cu umor provincia franceza, se bucura de un mare succes. Dupa o lunga intrerupere, timp in care se consacra filmului publicitar, revine cu succes la lung metraj, în 1999, cu La Dilettante.

Filmele Le grand appartement, Mercredi folle journée, Mon petit doigt m’a dit si L’Heure zéro - adaptare dupa Agatha Christie, realizat in 2007, consacra privirea caustica si putin bizara a unui cineast umanist pentru care copilaria, natura si relatiile intre oameni sunt mai importante decat orice… Realizator, scenarist si producator, Pascal Thomas este autorul a douazeci de lung metraje. L’heure zero, care va putea fi vazut duminica, ii are in distributie pe Francois Morel, Danielle Darrieux, Chiara Mastroianni si Melvil Poupaud.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 5 decembrie 2011 18:02
sper sa urmaresc si eu acest film .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells