Lego dezvăluie villain-ul secret din Man of Steel?

de Cristina Grigore în 24 Sep 2012
Lego dezvăluie villain-ul secret din Man of Steel?

Noile aventuri ale lui Superman vor ajunge pe ecrane abia în vara anului viitor, însă, în afară de unele imagini, două teaser-trailere şi alte câteva informaţii succinte de la Comic-Con, Zack Snyder nu a oferit nici un fel de alte indicii care să detalieze intriga lui Man of Steel. Potrivit ScreenCrush.com, este posibil însă ca cei de la Lego să fi scăpat un asemenea indiciu, prin publicarea listei de figurine ce vor fi lansate în 2013 (spoiler!).

Astfel, LEGO, companie ce deţine licenţa de producţie pentru personajele Warner Bros. şi  DC Comics, face trimitere către Black Zero printr-unul din seturile sale cu teme cinematografice (pe lângă cele ale Spider-Man, Iron Man şi Dark Knight Rises) din universul Superman, intitulat „Superman Black Zero”. Speculaţiile fanilor s-ar putea dovedi însă fără temei, mai ales că, momentan, nu au existat nici un fel de știri de casting legate de un villain-surpriză din Man of Steel. Producţia cu Henry Cavill în rol central îl are ca antagonist pe Generalul Zod, interpretat de Michael Shannon.

Black Zero (supereroul din imaginea principală) este distrugătorul lui Krypton. În benzile desenate, el coboară pe Pământ, ameninţând să distrugă şi această planetă, aşa cum a făcut cu cea pe care s-a născut Clark Kent. Printre abilităţile sale speciale se numără aceea de a putea crea cu ajutorul minţii „psiho-molecule”, dându-le apoi orice formă doreşte. Creierul său este protejat de o membrană de plastic, datorită căreia nu poate fi hipnotizat.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
calin88 pe 24 septembrie 2012 18:52
De unde stiti voi ca dezvaluie un nou villain? Jucariile Avengers aveau si figurine Skrulls, asta nu inseamna ca au si aparut in film.
alex_il_fenomeno pe 12 octombrie 2012 16:13
sa speram ca vor fi si mai multe surprize.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells