Owen Wilson şi Vince Vaughn, angajaţii Google în The Internship

de Cristina Grigore în 24 Sep 2012
Owen Wilson şi Vince Vaughn, angajaţii Google în The Internship

Shawn Levy (Real Steel, Night at the Museum) şi-a anunţat în urmă cu o lună colaborarea cu Owen Wilson şi Vince Vaughn pentru noua sa producţie, The Internship. Comedia are în centru doi foşti angajaţi în vânzări, care, odată concediaţi, decid să intre într-un program de intership într-o companie ce activează în domeniul internetului, în care majoritatea angajaţilor au pe jumătate vârsta lor.

Conform publicaţiei The Huffington Post, actorii şi echipa de filmare au vizitat sediul Google din Mountain View, California, pentru a avea o idee despre cum arată acesta, însă filmările se vor desfăşura în mare parte în Atlanta, unde sediul altei companii a fost modificat pentru a arăta precum cel al Google – un spaţiu deschis, relaxant, decorat cu flori, canapele şi o mulţime de alte mijloace de deconectare. În film îşi vor face apariţia, drept figuranţi, câţiva din angajaţii celebrei corporaţii multinaţionale.

Scenariul lui The Internship a fost semnat chiar de Vaughn, iar din distribuţie vor mai face parte Rose Byrne, John Goodman, Max Minghella, Jessica Szohr şi Will Ferrell. Lansarea filmului va avea loc anul viitor.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 24 septembrie 2012 10:49
Ideea pare amuzanta, insa problema este ca cei 2 nu sunt amuzanti deloc :)
Pavel.F pe 24 septembrie 2012 16:39
idea este buna pentru ca cei doi sunt amuzanti
deadlord pe 24 septembrie 2012 17:55
din noi cei doi sunt in acelasi film. abia astept sa il vad
alex_il_fenomeno pe 12 octombrie 2012 16:12
fac o echipa ideala in genul de comedie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells