Lansare BLU-RAY şi DVD: Neînfricată, un cadou de Crăciun pentru copii

de Cinemagia în 11 Dec 2012
Lansare BLU-RAY şi DVD: Neînfricată, un cadou de Crăciun pentru copii

Rebelă şi curajoasă, prinţesa Merida ne invită în regatul ei fermecat pentru o aventură pe cinste, odată cu lansarea pe BLU-RAY şi DVD a celei mai noi animaţii Disney, Neînfricată. Ediţiile pe BLU-RAY şi DVD conţin varianta dublată în limba română a animaţiei, actori celebri precum Luminiţa Gheorghiu, Aurelian Temişan sau Anca Sigartău împrumutându-şi vocile haioaselor personaje scoţiene.

O aventură pentru toate vârstele, Neînfricată prezintă o serie de elemente bonus exclusive pe BLU-RAY şi DVD precum: La Luna, Legenda lui Mordu, Minunata lume străveche, Merida şi Elinor, Construirea mlaştinei, Clanul Pixar, Scene extinse şi multe altele.

O serie de elemente bonus exclusive pe BLU-RAY şi DVD precum: "La Luna", "Legenda lui Mordu", "Minunata lume străveche", "Merida şi Elinor", Construirea mlaştinei, Clanul Pixar, Scene extinse.

Dacă cei mici se vor bucura cu siguranţă de acest cadou special de Crăciun, părinţii vor avea ocazia de a câştiga un LG Cinema 3D Smart TV la achiziţionarea filmului pe DVD sau BLU-RAY până la data de 31 ianuarie 2013. Tot ce trebuie să facă este să intre pe www.provideo.ro/brave, să completeze formularul de înscriere şi să păstreze codul unic de pe carcasă pentru validare.

Foarte pricepută la mânuirea arcului, adolescenta Merida va înfrunta tradiţiile, destinul şi cea mai fioroasă bestie din împărăţie. Hotărâtă să-şi croiască propriul drum în viaţă, tânăra refuză să se căsătorească şi apelează la poţiunile magice ale unei vrăjitoare bătrâne pentru a-şi păstra libertatea. Când blestemul ia o turnură cu adevărat periculoasă, prinţesa va trebui să descopere singură ce înseamnă curajul şi cât de importantă este familia.

Un produs marca Walt Disney/ Pixar, distribuit de către Pro Video, Neînfricată poate fi achiziţionat din toate centrele comerciale şi magazinele de specialitate, precum şi de pe site-ul www.provideo.ro, în format BLU-RAY şi DVD, la un preţ recomandat de 79.90 RON şi, respectiv, 54.90 RON.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
aavramescu23 pe 11 decembrie 2012 16:26
Pe bune? Incredibil. Bine ca l-au lansat 3D!!! Cei care-l vor pt copii 3D si-l comanda de dincolo si bineinteles penru cei care nu e o problema limba engleza.
alex_il_fenomeno pe 3 ianuarie 2013 18:16
Chiar un cadou, insa pentru cine isi permite, pana la urma.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells