8.0 / 10
87 voturi
Locul naşterii: București, România · Data naşterii: 29.07.1967 (56 ani) · Ocupaţie: Actriță · Zodia: Leu

Biografie

Anca Sigartau s-a nascut in Bucuresti, pe 29 iulie 1967, in familia unor profesori: mama, profesoara de fizica si tatal, profesor de istorie. De mica, a urmat Scoala de muzica, Liceul " George Enescu" din capitala, unde a studiat pianul, iar la 14 ani facea parte din Corul de copii "Voces Primavera", cu care, in anul urmator, a inceput seria de spectacole pentru copii ("Micul Cosar", "Peter Pan") la Ateneu si Opera Romana. La dorinta parintilor ei s-a pregatit pe timpul liceului sa dea admitere la...

mai mult
A contribuit la această pagină: ingerashuldemonic Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
lungualexandra pe 02 Septembrie 2011 10:17
Pacat de biografia ce s-a postat aici!!! N-are legatura cu ea...De ce nu se spune ca a fost angajata un an in Germania la Teatrul din Koln unde a participat la cel mai mare proiect al Uniunii Teatrelor din Europa ,coordonat de V. Kanaris si Karin Beier, unde ea a jucat rolul principal? Ea a pus bazele proiectului 0-3 in Romania cu spectacolul Baloane Colorate -la care a facut si muzica, spectacol ce a fost invitat in marile festivaluri de teatru pentru copii din Japonia, Germania, Italia, SUA...?Este doctor in arte cu o lucrare de doctorat foarte indrazneata-Actorul si libertatea de creatie...Este coordonator de proiecte pentru Disney si Paramount cu specializare facuta in State si in Italia la Tehnicolor, a facut un master de regie, a jucat in mari festivaluri de teatru in Japonia, Costa Rica, Columbia, Egipt, Franta, Italia, Grecia, Germania...Canta jazz si compune muzica cu SummerSet… citeşte
3 1
lungualexandra pe 2 septembrie 2011 10:20
De ce nu i se mai poate modifica biografia aici? Numai ingerasu demonic stie totul despre ea?
xerses pe 28 Mai 2011 19:54
Imi place viociunea ei, vocea si modul cum isi interpreteaza rolurile; desi am vazut-o mai mult in spectacolele de teatru, stiu ca este o actrita exceptionala.
2 1
laura339 pe 17 Octombrie 2010 20:40
laurici
este o femeie de nota 11, buna, simpatica, glumeata, si are lipici la oameni, sa nu mai spun ca este super inteligenta:X:X:X:*:*.O cunosc de curand si am o parere super buna despre ea.Desi a trecut prin multe, are mereu zambetul pe buze si stie sa fie placuta.Jos palaria!
2 1
zavalas aurelia pe 06 Septembrie 2008 13:53
O mare incantare!
Am revazut-o astazi, sambata 6 august 2008 in emisiunea lui Brancu - transmisa in reluare; mi-a placut tot ce a spus; imi va fi mai usor de acum incolo, daca voi "da de greu" sa ma ridic si voi tine minte sa ma aleg cu intelepciune din aceasta incercare. Anca a zis ca in viata toti avem caderi dar important este ca atunci cand ne ridicam sa luam ceva de jos! Frumos si adevarat! Sanatate si numai bine!

2 1
bargaoanu ileana pe 29 Iulie 2007 15:31
imi place de tine,esti o super actrita si cel mai mult te respect pentru curajul tau de a creste copii singura.felicitari, multa sanatate si sa apari mai des pe ecrane
2 1
catincaduda pe 05 Martie 2012 13:57
Adevarata,calda, convingatoare.
Stima si respect pentru aceasata tanara DOAMNA a teatrului romanesc.
2 2
TAMARAINSA pe 10 August 2006 14:04
Ma bucur ca pot vorbi de bine ca poate m-a luat lumea de NESPALATA SI DE REA.

O cunosc pe Anca Sigartau de la examenul ei cu MAZILU in gala de la Ploiesti din anii...87?
Aplauda sala in picioare de incantare.
Apoi am vazut-o in alte spectacole.
Si la radio chiar am ascultat-o cu placere.
Pare insa ca viata o faramiteaza cu ...tot felul de cerinte.

Am auzit pe sotia unui regizor cum ca nu este buna in Pirandello.Eu am ras de m-am topit.
Dar eu am pus in scena la un examen PIRANDELLO.
Trebuie sa fii o GELSOMINA ca sa poti fi fericita in lumea haotica a Siciliei.
Anca este Gelsomina.

2 2
Sorin87 pe 13 August 2016 23:13
O actrita buna de comedie, o apreciez si o urmaresc
1 0
ciprian34 pe 06 Iunie 2013 14:01
Cred ca este o actrita talentata a teatrului romanesc,a avut si roluri in filme.
1 0
J pe 10 August 2006 06:27
Data nasterii 29.07.1967
0 1
lili22 pe 14 Noiembrie 2012 06:29
unde am vazut-o eu
Prima oara am vazut-o intr-un spectacol de Ciulei la Bulandra, sincer mi-am dat seama ca nu are viitor nici in teatru , nici in cinema.Pe urma am vazut-o la tv certindu-se in direct cu fostul sot, un spectacol jalnic. Doctoratul ei nu ma impresioneaza, nu doctoratul te face actor mare.
0 2
balloumowgly pe 29 Iulie 2011 16:54
Buna!
Te admir de mult timp,si chiar cind iti era foarte greu acum citiva ani in urma,vreau sa stii ca cu mintea si sufletul iti eram alaturi!
Am fost si in Bucuresti,la acel timp sa te cunosc ca si fan si sa te ajut un pic material,dar nu mi-a fost dat sa te intilnesc,caci in troleu mi s-a furat un bagaj in care aveam ceva bunuri,asa ca m-am intors din cale.
Nu iti poti imagina cite regrete am avut,dar: CE A FOST...S-A DUS!
Asa ca azi,cu toata stima pentru calitatile tale de OM,te omagiez si iti ca vesnicia sa te cuprinda si sa ramii totdeauna UN OM FRUMOS,atit ca si caracter cit si ca profesiune:
LA MULTI MULTI MULTI ANI FERICITI,alaturi de si cu cu cine va doriti!...va ureaza un admirator al prezentei si prestatiei d-tale!

cu respect
Nicu

0 2
sorin bogdan's blog pe 25 Ianuarie 2010 23:14
aruncati din tren: anca sigartau & ionut atodiresei, vizita la familia din medgidia
imagini inedite de la filmarile cu anca sigartau si ionut atodiresei aka pitbull pentru "aruncati din tren", reality show pe teme sociale produs de media factory si difuzat de antena 1. cei doi viziteaza familia netejoru din com.castelu, jud.constanta, pe care o ajuta citeşte
0 2

Spune-ţi părerea despre Anca Sigartău

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells