Kristen Stewart şi Robert Pattinson şi-au reluat oficial relaţia

de Cristina Grigore în 9 Oct 2012
Kristen Stewart şi Robert Pattinson şi-au reluat oficial relaţia

S-au despărţit în luna iulie a acestui an, când Kristen Stewart l-a înşelat cu regizorul lui Snow White and the Huntsman, Rupert Sanders. Robert Pattinson şi-a iertat însă iubita o lună şi jumătate mai târziu, călcându-şi pe inimă şi acceptând, aşa cum au declarat prietenii săi, „vocea raţiunii”, ce-i spunea că e păcat să renunţe la o relaţie de trei ani cu o persoană care îl înţelege şi cu care are o legătură atât de puternică.

Potrivit revistei People, care a vorbit cu câţiva dintre apropiaţii cuplului, starurile lui Twilight şi-au reînnodat legătura pe la jumătatea lunii septembrie, de atunci fiind văzuţi împreună din ce în ce mai des. Pattinson (26 de ani) care declara anterior că nu îi poate înţelege pe cei care îşi înşeală partenerul, a fost de acord să îi mai dea lui Kristen (22 de ani) o şansă, în ciuda infidelităţii sale, pe care aceasta a declarat public că o regretă. Actorul a hotărât să nu mai pună în vânzare casa pe care au cumpăraseră împreună în Los Angeles, susţine o sursă a revistei.

Cu toate că împăcarea lor a fost confirmată de prietenii cuplului, actorii nu au făcut încă nicio declaraţie în acest sens. Ei se află momentan în părţi diferite ale Statelor Unite, Pattinson fiind văzut ieri pe străzile din New York, în vreme ce Stewart a participat duminică noapte la un concert rock al formaţiei Florence and the Machine împreună cu tatăl ei.

Prima apariţie publică împreună a celor doi, de la incidentul din vară, va avea loc cu ocazia evenimentelor promoţionale pentru The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2, cu lansarea în Statele Unite pe 16 noiembrie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Issabbella pe 9 octombrie 2012 09:44
E stire veche. Cam de doua saptamani daca nu mai mult..
HarryCineastul5 pe 9 octombrie 2012 10:40
Ca de, incepuse sa fie si el afectat la portofel si la profil daca nu se puneau din nou impreuna... Imi este scarba!
grig2069 pe 9 octombrie 2012 13:30
true
Steff021 pe 31 octombrie 2012 22:45
_|_ . Handicapati sunteti . Se iubesc , Kristen a facut o greseala , recunosc , dar chiar ii pare rau . Nu aveti dreptul sa comentati.
BestDreamer pe 9 octombrie 2012 16:29
Proasta decizie.
Steff021 pe 31 octombrie 2012 22:44
Sa mori tu ? Ce te bagi ? /:)
Macabru pe 9 octombrie 2012 18:41
Cea mai neinteresanta/proasta/inutila stire pe ziua de azi.
brutalistic pe 10 octombrie 2012 00:33
starnesti furia pustoaicelor.
alex_il_fenomeno pe 10 noiembrie 2012 11:16
doar pana la premiera Twilight, ca dupa aceea pauza.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells