Kate Mara în povestea adevărată despre supravieţuire - 127 Hours

de Gloria Sauciuc în 12 Feb 2010
Kate Mara în povestea adevărată despre supravieţuire - 127 Hours

Actriţa Kate Mara îşi negociază apariţia în drama 127 Hours, a lui Danny Boyle, urmând să apară alături de James Franco şi Amber Tamblyn. Mara şi Tamblyn ar putea juca rolul unor excursioniste cu care alpinistul  Aron Ralston  (Franco) se întâlneşte înaintea calvarului ce-l aşteaptă în Utah.

Producţia Fox Searchlight 127 Hours spune povestea adevărată de supravieţuire a alpinistului Aron Ralston, care a fost nevoit să-şi taie braţul în timpul unei escaladări, pentru a se elibera dintre două stânci. El a scris şi o carte despre această experienţă, intitulată Between a Rock and a Hard Place.

Cea mai recentă realizare a lui Kate Mara este apariţia în comedia dramatică HappyThankYouMorePlease, care a câştigat Premiul Publicului luna trecută la Sundance. Producătorii filmului sunt în negocieri pentru o distribuţie în America, după succesul de la Sundance.

Dar Kate Mara va apărea şi în Iron Man 2, pe marile ecrane în luna mai a acestui an, în rolul unui agent federal. De asemenea, Mara a încheiat filmările la lungmetrajul Ironclad, cu Paul Giamatti şi James Purefoy. Mara a apărut şi în serialele 24, Jack & Bobby şi Nip/Tuck. Mara a fost distribuită şi în următoarele episoade ale serialului HBO Entourage.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 16 iulie 2010 22:30
sa vedem ce stie si aceasta actrita despre care inca nu am auzit nimic!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells