Jude Law într-o reclamă pentru Dior regizată de Guy Ritchie

de Cristina Grigore în 9 Sep 2010
Jude Law într-o reclamă pentru Dior regizată de Guy Ritchie

Intitulat "Dior Homme - Un Rendez Vous", scurt-metrajul are cinci minute şi a fost filmat în martie, la Paris, pe peliculă de 35 mm, relateaza BBC America.

Jude Law joacă rolul unui bărbat misterios şi sofisticat, care vorbeşte la telefon cu o persoană şi mai misterioasă. Alături de Law, mai apare şi o enigmatică blondă, interpretată de modelul slovac de 21 ani Michaela Kocianová. Totul se petrece pe muzica formaţiei Muse (Exogenesis Symphony Part 1). Filmul poate vizionat pe site-ul Dior.

Jude Law este din 2008 imaginea parfumurilor Dior Homme Sport, pentru care a realizat mai multe reclame, iar pentru această nouă reclamă face din nou echipă cu regizorul Guy Ritchie, după Sherlock Holmes. Se pare că Ritchie va realiza trei astfel de scurt-metraje pentru campania Dior, acesta fiind doar primul din serie.

De altfel, nici Guy Ritchie nu este la prima încercare de acest fel, el realizând în 2001 un  scurt-metraj de 7 minute intitulat Star, în care joacă Clive Owen şi Madonna. şi nu este singurul regizor cunoscut care lansează reclame în această perioadă. Chanel a lansat în august o reclamă regizată de Martin Scorsese, iar peste câteva zile va avea loc premiera reclamei lui Frank Miller pentru Gucci, realizată în stilul care l-a facut celebru în Sin City.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 9 septembrie 2010 10:48
oricum , actorii castiga bine si din reclame...
Piratu pe 9 septembrie 2010 15:05
reclama pentru Gucci mi-a starnit interesu,sa vedem stilul Sin City
Matza pe 9 septembrie 2010 15:31
draguta ideea :))).... Jude Low se vrea a fi provocator insa mie nu prea mi se pare k ii iese :)) sau dak e este intr-un stil gen "L.A. Confidential" :))
jude pe 8 aprilie 2011 15:09
e destul de provocator....nu-i lipseste nimic...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells