John Travolta şi Nicolas Cage, doriţi în The Expendables 2

de Cristina Grigore în 15 Sep 2011
John Travolta şi Nicolas Cage, doriţi în The Expendables 2

Sylvester Stallone nu va regiza continuarea reuniunii „greilor” din The Expendables, însă a avut cu siguranţă un cuvânt de spus în ceea ce priveşte noua distribuţie. Potrivit TotalFilm, acesta şi i-a dorit în film, printre alţii, şi pe Nicolas Cage şi John Travolta, fostele staruri ale lui Face Off, însă acest lucru nu poate fi încă confirmat în totalitate, nici de Stallone, nici de actorii menţionaţi.

Într-un comentariu nu tocmai flatant, fostul Rocky a spus despre unii dintre cei chemaţi pentru a face parte din echipă: „Îl avem [în distribuţie] pe Chuck Norris şi, poate, pe Nicolas Cage. Încercăm să probăm diverse variante de scenariu. Mie îmi place ideea de a folosi oameni care au avut o perioadă de apogeu în carieră, însă apoi au decăzut, şi să le ofer încă o şansă”.

În legătură cu apariţia lui Travolta în film, actorul devenit regizor, producător şi scenarist a ţinut să precizeze că zvonul s-ar putea materializa, însă acest lucru depinde momentan de orarul de filmări al acestuia (Travolta lucrează acum la Savages).

Despre scenariul filmului, Stallone a avut de spus un singur lucru: „Va exista o confruntare între mine şi Van Damme, lucru anticipat de ceva vreme, aşa că trebuie să iasă grozav”.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 15 septembrie 2011 11:31
Ce caricatura de film :)).... la inceput se chinuiesc sa aduca pe cat posibil cat mai multe vedete, daca ar putea Stallone ar aduce vreo 50 :)). Si abia apoi se gandesc cum sa le faca si lor cate un rol mititel sau maricel ca sa apara in film.... asa s-a intamplat cu Schwarzenegger in primul.
co_daniel pe 15 septembrie 2011 11:40
stallone se bate cu van damme in partea a 2-a
giulio1993 pe 15 septembrie 2011 13:20
o sa fie misto filmul....pe de o parte cred k e putin cam aglomerat cu atatea superstaruri ale cinematografiei dar in acelasi timp stiu ca nu o sa dezamageasca
Crist11 pe 15 septembrie 2011 15:13
Da, chiar e penibil asta :))
Dar e super super tare, posterul.

alex_il_fenomeno pe 15 septembrie 2011 15:32
wow , cred ca ar iesi ceva uimitor daca acestia ar accepta sa apara !
xerses pe 15 septembrie 2011 18:43
M-as bucura sa confirme participarea amandoi.
kernkrafft pe 16 septembrie 2011 00:57
Parerea mea e k va fi un film de nota 10,primu la fel o fost merita vazut de fiecare data cand se iveste ocazia.....totusi lipsesti un actor f important:)))......Mr.Bean
spanac2015 pe 12 octombrie 2011 12:24
sa il cheme si pe segal ca si ala bate tot =)))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells