Primele imagini cu Jeff Bridges şi Ryan Reynolds în R.I.P.D.

de Cristina Grigore în 15 Sep 2011
Primele imagini cu Jeff Bridges şi Ryan Reynolds în R.I.P.D.

R.I.P.D , pelicula de acţiune bazată pe benzile desenate ale Dark Horse este acum în producţie în Boston, de unde au poposit şi primele imagini de la filmări, publicate de site-ul Celebuzz.

Ryan Reynolds şi Jeff Bridges sunt vedetele acestei comedii poliţiste de acţiune (ei apar şi în fotografiile de mai jos, actorul din True Grit având de această dată o înfăţişare de „Don Quijote”), alături de Kevin Bacon, antagonistul filmului. Povestea din R.I.P.D. are în centru doi poliţişti – unul trimis recent în „lumea de dincolo” (Reynolds), care ar face orice să revină la viaţă pentru a fi alături de soţia sa, şi un pistolar bătrân (Bridges), mort de mult mai multă vreme.

Amândoi se alătură R.I.P.D. (Rest in Peace Department), un departament de poliţie al cărui scop este de a se lupta cu spiritele ce nu vor să părăsească tărâmul celor vii. Tânărul poliţist se alătură însă neobişnuitei echipe cu un scop bine definit şi o face în schimbul posibilităţii de a da de urma ucigaşului său (Bacon).

Filmul este regizat de Robert Schwentke (Red), după un scenariu de Phil Hay şi Matt Manfredi (Aeon Flux, Clash of the Titans) şi va ajunge în cinematografe în vara lui 2013.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 15 septembrie 2011 11:29
Hm, interesanta idee... cu Jeff Bridges nu pot rata.
alex_il_fenomeno pe 15 septembrie 2011 15:31
distributie buna , actori de prima mana ! cred ca avem ce vedea !
legolas05 pe 15 septembrie 2011 16:49
faine imagini,sper sa fie un film bun
margott pe 30 octombrie 2011 22:31
Abia astept filmul asta. In special pentru Kevin Bacon.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells