Joely Richardson vrea sa adopte un copil african

8 Iun 2008
Joely Richardson vrea sa adopte un copil african

Joely Richardson, actrita care interpreteaza rolul Juliei McNamara, in serialul "Prietenie pe muchie de cutit", difuzat de Pro Cinema in fiecare duminica, incepand cu ora 22:45, are de gand sa urmeze exemplul Madonnei si al Angelinei Jolie si sa adopte un copil din Africa.

Actrita de origine britanica are deja o fiica in varsta de 16 ani din casatoria cu producatorul Tim Bevan, de care a divortat in 2001. Desi nu s-a recasatorit, Joely Richardson, in varsta de 43 de ani, are de gand sa devina din nou mama. Dupa o vizita recenta in Malawi, Joely si-a dat seama cat de mult isi doreste sa devina mama unui copil african.

"Mi-ar placea foarte mult sa pot adopta un astfel de copil", spune vedeta din "Prietenie pe muchie de cutit". "Am fost in vizita intr-un spital din Africa si, cand i-am vazut cum stateau inghesuiti cate doi, trei copilasi bolnavi intr-un pat, am izbucnit in plans. Insa mi-am dat seama ca plansul nu ajuta la nimic. Asa ca voi trece cat de curand la fapte", a mai adaugat Joely Richardson.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells