Jeremy Renner, favorit pentru The Bourne Legacy

de Cristina Grigore în 4 Apr 2011
Jeremy Renner, favorit pentru The Bourne Legacy

O surpriză în cursa pentru rolul protagonistului din noul The Bourne Legacy este Jeremy Renner, anunţă TheFilmStage.com. În ciuda părerii adverse a lui Tony Gilroy, acesta este principala alegere a studiourilor producătoare.

Actorul, nominalizat de două ori la premiile Oscar (The Hurt Locker şi The Town) va apărea anul acesta în Mission: Impossible - Ghost Protocol iar anul viitor în Hansel & Gretel: Witch Hunters şi The Avengers, ceea ce l-a făcut, probabil, preferatul celor de la Universal Studios. Oscar Issac, alegerea lui Gilroy pentru rolul central, nu a fost aprobată de producători.

Luke Evans, Garett Hedlund, Jake Gyllenhaal, Tobey Maguire, Dominic Cooper, Joel Edgarton şi alţii, s-au numărat printre cei care au participat la casting. Shia LaBeouf, Taylor Kitsch şi Logan Marshall-Green au fost şi ei contactaţi pentru a apărea în această mult-râvnită partitură.

Tony Gilroy, care a semnat povestea filmelor anterioare din seria Bourne, va regiza The Bourne Legacy după un scenariu scris tot de el. Chiar dacă noul film împrumută titlul romanului lui Robert Ludlum, nu va urma şi povestea acestuia. Nu se cunosc amănunte despre intrigă sau despre personajele. Singurele detalii se referă la faptul că Jason Bourne nu-şi va face apariţia în noul film, dar va putea reveni în continuările francizei.

Lansarea americană a The Bourne Legacy este programată pentru 3 august 2012.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 4 aprilie 2011 09:26
Cred ca asta este una dintre cele mai mari prostii din istoria Hollywood-ului, The Bourne Legacy fara Jason Bourne...doamne, mare prostie de film o sa iese aici.
spartacus pe 4 aprilie 2011 10:20
Corect, de acrod cu noua seri (sau film, ce dreacu va fi el) mi se pare si mie o prostie fara Matt Damon, dar la cata prostie e la cei de la Hollywood nu ma mai mira nimic. Un exemplu pe care eu in consider elocvent este noua seria Spiderman, care bate iar apa in piua cu tinarul muscat de un paianjen etc etc etc... Complet cretini ! Inteligenta unora merge mana in mana cu lipsa imaginatiei.
alex_il_fenomeno pe 5 aprilie 2011 11:06
a facut roluri foarte bune , dar nu stiu daca este chiar cea mai buna alegere !
bogdanel1991 pe 21 mai 2011 14:52
o mare prostie fara Damon asta e &USA regizori cretini se cred tari ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells