James Cameron: "Titanicul pare un mic picnic pe langa Avatar!"

de Razvan Boboc în 10 Sep 2008
James Cameron: "Titanicul pare un mic picnic pe langa Avatar!"

Regizorul James Cameron a acordat recent un interviu publicatiei "The Edmonton Sun" in care a vorbit despre noul lui film "Avatar". Cameron a declarat ca "Titanic", blockbuster-ul lui din 1997, cu Leonardo DiCaprio si Kate Winslet, este ceva foarte mic in comparatie cu "Avatar": "Titanicul pare un mic picnic pe langa Avatar!". Cineastului i-a fost foarte greu sa vorbeasca despre acest proiect filmat cu camere 3D stereoscopice si efecte computerizate de ultima generatie.

"Este cea mai grea productie la care am lucrat pana acum", a spus Cameron despre filmul care va fi lansat in cinematografe pe 18 Decembrie 2009.

Noul film este o productie science-fiction de aventuri si reda povestea unui fost controlor de trafic marin care este trimis, impotriva dorintei sale, sa exploreze indepartata planeta Pandora, unde este luat prizonier de bastinasi si se indragosteste de o localnica. Pentru rolul principal din acest film, Cameron a dorit neaparat o fata noua, asa ca s-a oprit la actorul australian Sam Worthington, care a aparut doar in cateva seriale de televiziune. Din distributie mai fac parte Sigourney Weaver si Michelle Rodriguez.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells