Michael Caine dezvaluie doua nume mari din distributia urmatorului film Batman

de Razvan Boboc în 10 Sep 2008
Michael Caine dezvaluie doua nume mari din distributia urmatorului film Batman

O data cu lansarea celui mai recent film Batman, "The Dark Knight", presa din intreaga lume a inceput sa se intrebe cine va face parte din distributia urmatoarei pelicule Batman. Cu toate acestea, regizorul Christopher Nolan s-a abtinut in a face declaratii referitoare la acest subiect. Intr-un interviu acordat pentru MTV News, Michael Caine a dezvaluit doua dintre numele grele care vor aparea in noul film.

"Am citit in ziar ca in noul film, Cavalerul negru ii va confrunta pe Riddler si pe Penguin. Johnny Depp este The Riddler, iar Philip Seymour Hoffman va fi The Penguin", a declarat Caine. El a mai adaugat: "Atunci cand Christopher Nolan mi-a zis ca o sa facem "The Dark Knight", nu intelegeam ce va inseamna asta in termeni de Batman. L-am intrebat: care va fi povestea? Chris mi-a raspuns: Joker. Eu am ramas putin blocat: La naiba! Cum o sa reusim sa surclasam opera lui Burton si prestatia lui Nicholson? Chris mi-a spus ca l-a ales pe Heath Ledger! Eu iar am ramas blocat. Am sperat sa iasa bine. Si pana la urma a iesit cum nu se putea mai bine".

Caine a mai fost intrebat daca a stat de vorba cu regizorul despre noua pelicula: "Nu. Chris este plecat, este in vacanta si va reveni la un moment dat cu un scenariu".

Taguri:  Michael Caine

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells