Intrebari indiscrete pentru Brad Pitt

de Gloria Sauciuc în 28 Aug 2008
Intrebari indiscrete pentru Brad Pitt

Inevitabil, conferinta de presa de miercuri despre noul film al fratilor Coen, "Burn After Reading", a ajuns sa fie despre gemenii lui Brad Pitt si ai Angelinei Jolie, si daca George Clooney urmeaza sa sa insoare si sa faca la fel.

"Am de gand sa ma insor si sa am un copil chiar astazi", a spus Clooney amuzat. Ca sa puna gaz pe foc, Pitt a adaugat, glumind: "O sa mai am inca doi la anul" (deja are sase).

Filmul care a avut premiera miercuri la Festivalul de Film de la Venetia, e o poveste cu prosti si ce se intampla cand dau unii peste altii. Ca sa completeze atmosfera filmului, la conferinta de presa o ziarista de la televiziunea spaniola, imbracata in acelasi sort rosu pe care Pitt il purta in film (in rolul unui antrenor de sport), ii sugereaza acestuia "s-o antreneze": "A fost un film" (spune Pitt). "Dar ai fugi dupa mine?". "Cred ca mai degraba as fugi de tine", replica George Clooney.

De cateva ori, Clooney a intervenit la intrebari prea indiscrete pentru Brad Pitt. "Gemenii sunt in regula", a parat actorul mai in varsta. Si cand s-a ridicat problema daca Pitt ar prefera un Oscar sau o poveste de dragoste cu o italianca la Venetia, Clooney din nou a intervenit "Sa nu raspunzi la asta, Brad".

Taguri:  venice 2008

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells