Clooney, Pitt, Maddox si Pax sunt deja in Venetia

de Gloria Sauciuc în 27 Aug 2008
Clooney, Pitt, Maddox si Pax sunt deja in Venetia

Daca George Clooney era aseara in Venetia pentru a gazdui un eveniment caritabil dedicat strangerii de fonduri pentru victimele din Darfur, Brad Pitt se pare ca a ajuns ceva mai devreme, nu singur, ci insotit de cei doi fii - Maddox si Pax. Actorii sunt prezenti pentru premiera filmului "Burn After Reading", care va avea loc seara aceasta, in deschiderea Festivalului de Film, imediat dupa scurtmetrajul de 7 minute al veteranului cineast Manoel de Oliveira - "Do Visivel ao Invisivel".

Productia fratilor Joel and Ethan Coen, "Burn After Reading" a fost selectionata intr-o sectiune in afara competitiei. Rolul principal, cel al agentului CIA care are probleme cu bautura, drept pentru care este dat afara, a fost incredintat lui John Malkovich.

Noaptea va fi lunga la Venetia, pentru ca, dupa mult-asteptata premiera a fratilor Coen, urmeaza alte doua evenimente: proiectia filmului clasic "Hoti de biciclete"/"Ladri di Biciclette" a regizorului Vittorio De Sica, realizat in 1948, apoi "Seicul alb"/"Lo Sceicco Bianco", de Federico Fellini (1952), cu Giulietta Masina in distributie.

Taguri:  venice 2008

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells