Înlocuitori pentru Arnold în remake-ul Total Recall

de Cristina Grigore în 22 Oct 2010
Înlocuitori pentru Arnold în remake-ul Total Recall

Au început căutările pentru rolul principal din viitoarea re-ecranizare a povestirii SF a lui Philip K. Dick, "We Can Remember It for You Wholesale". Conform The Hollywood Reporter, printre cei vizaţi de regizorul Len Wiseman se numără Colin Farrell, Tom Hardy şi Michael Fassbender.

Se pare că şansele cele mai mari le are Colin Farrell, care ar putea termina filmările la următorul său proiect, By Firtue Fall (în care va juca alături de Eric Bana), ce vor începe în ianuarie, chiar la timp pentru startul producţiei lui Total Recall, progamat pentru martie anul viitor. Pe de altă parte, Hardy şi Fassbender, două staruri în rapidă ascensiune, par a fi ceva mai ocupaţi, Hardy având stabilite filmările la Batman 3 al lui Christopher Nolan în aprilie, iar Fassbender, care lucrează momentan la X-Men: First Class, are programate în ianuarie filmări pentru Shame, al regizorului Steve McQueen, şi se zvoneşte de asemenea că ar fi vizat pentru un rol în viitorul The Hobbit, ce ar trebui să înceapă filmările în februarie (dacă se rezolvă conflictul cu sindicatul actorilor).

Nimic nu e bătut în cuie, însă, şi n-ar fi exclus ca, pentru actorul potrivit, să se modifice chiar şi programul filmărilor. Mai ales dacă ţinem cont că, pentru filmul original, rolul principal a fost modificat în scenariu dintr-un contabil obişnuit în cel al unui muncitor în construcţii pentru a se potrivi cu statura lui Arnold.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
daacy1975 pe 22 octombrie 2010 12:56
Arnold e unic si de neinlocuit.Parerea mea.
Lilian pe 22 octombrie 2010 13:03
Hei, ati facut trimitere la Steve McQueen actorul (mort in 1980!) in loc de Steve McQueen, regizorul britanic de culoare (nascut in 1969)
Lilian pe 22 octombrie 2010 13:05
Si, apropo, poate faceti totusi rectificarea necesara si la Marcello Mastroianni care, potrivit site-ului vostru, mai traieste inca!
Und3ad pe 22 octombrie 2010 14:02
Vorba lui daacy "Arnold e unic si de neinlocuit". Total recall a fost extraordinar si nu stiu cum ar putea egala sau surclasa filmul respectiv dar ramane de vazut. Am mai avut parte de surprize
cetateanu pe 22 octombrie 2010 14:43
Tare de tot ''Total Recall''la vremea lui nu stiu daca cel de acum va fi macar la fel de bundar sa vedem.
Marin10 pe 23 octombrie 2010 14:15
Daca astia fac un remake si la Blade Runner, cred ca ma spanzur. (Este o gluma si trebuie luata ca atare)
Kos_min pe 23 octombrie 2010 21:04
mie mi se pare cam devreme pentru un remake,mai ales la un asemenea film care a avut un mare succes.De obicei se fac remake-uri la niste filme care nu prea au avut succes sau au fost de nisa!!!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells