Mel Gibson bea, dar nu suferă de... marea mahmureală

de Cristina Grigore în 22 Oct 2010
Mel Gibson bea, dar nu suferă de... marea mahmureală

Deşi anunţam zilele trecute că Mel Gibson a fost invitat să apară în sequel-ul The Hangover 2, se pare că acest lucru nu se va mai întâmpla. The Hollywood Reporter relatează că viitoarea apariţie în film a lui Gibson i-ar nemulţumi pe actorii ce fac parte din distribuţie.

Warner Bros. i-a dat mână liberă regizorului şi producătorului Todd Phillips, care deţine practic franciza, şi acesta ar fi putut practic lua orice decizie în legătură cu actorii distribuiţi în film. Nemulţumirea actorilor a fost însă mai puternică decât voinţa regizorului, iar acesta a fost forţat de studio să vină cu o declaraţie de presă. „Cred că Mel ar fi fost nemaipomenit şi am avut susţinere totală din partea lui Jeff Robinov şi a echipei sale. Dar îmi dau seama că realizarea unui film este o muncă de echipă şi decizia a mea nu a avut în final acceptul tuturor actorilor şi al echipei”.

Unul dintre cei care ce nu-l doresc pe Gibson în comedia lui Todd  Phillips ar putea fi Zach Galifianakis, unul dintre actorii principali ai filmului. Intr-un interviu pentru radio-ul online Comedy Death-Ray, el a menţionat că este foarte nemulţumit de o situaţie legată de filmul în care trebuie să joace şi că el, ca actor, nu are nici o putere când vine vorba de producţia filmului.

Decizia nu va afecta însă nici filmul lui Phillips, care se anunţă deja a fi un succes, nici cariera de actor a lui Gibson, care după ce a terminat The Beaver alături de Jodie Foster, filmează la How I Spent My Summer Vacation, debutul regizoral al lui Adrian Grunberg.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
madrobert82 pe 22 octombrie 2010 12:30
maybe he is to old for this s**t :D
heathaddict pe 22 octombrie 2010 12:41
Oricum n-avea nevoie de ei si filmul lor! Cum scrie si in articol, are proiecte mult mai interesante la care lucreaza, tot raul spre bine. Oricum nu ma incanta prea tare ideeas unui cameo in acest film. Sper totusi sa nu mai existe cazuri de genul asta, nu inteleg ce-i cu atata dispret? Sunt altii care au facut chestii mult mai grave si nimeni nu reactioneaza in felul asta cand vine vorba sa joace sau sa regizeze ceva. Sunt de-a dreptul revoltata! Nici nu vreau sa imi imaginezez prin ce trece Gibson. Oricum eu ii tin pumnii in continuare.
Lalolica pe 22 octombrie 2010 13:57
Mel Gibson este un actor deadreptul legendar!!si un regizor extraordinar de bun!nu inteleg care este problema actorilor respectivi cu Mel!!el este un actor ce are 10 clase peste ei!!!!
cetateanu pe 22 octombrie 2010 14:46
Era totusi un castig pentru film dar daca nu il vor ceilalti asta este numai sa apara odata.
Barbaru pe 22 octombrie 2010 17:21
iaca fis . Mel stai linistit sunt de partea ta,aia sunt niste fraieri care se cred cool si nu am sa ma uit nici la film. Mel stii ce as mai vrea o ultima parte la MAD MAX dar regizata de tine si tot tu sa fii eroul principal.
Piratu pe 23 octombrie 2010 09:12
poate are ceva personal cu Gibson sau nu prea ii place ca actor....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells