Inca o fetita nascuta la spitalul vedetelor din L.A.: cea a lui Tori Spelling

de Gloria Sauciuc în 10 Iun 2008
Inca o fetita nascuta la spitalul vedetelor din L.A.: cea a lui Tori Spelling

Tori Spelling (35 de ani) a nascut ieri o fetita, in acelasi spital in care a dat nastere, cu patru zile in urma, Jessica Alba: Centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles. Vedeta din celebrul serial "Beverly Hills 90210", a nascut cel de-al doilea copil. Cu sotul ei, Dean McDermot, mai are un baietel, Liam Aaron, in varsta de un an si patru luni.

Cuplul Spelling-Dean McDermot are acum patru copii: pe langa cei doi naturali, mai au o fiica adoptata, in varsta de trei ani, si un fiu, Jack, de 10 ani, din prima casatorie a lui McDermot. Un purtator de cuvant al starului a indicat, printr-un mail trimis catre The Associated Press si citat de foxnews.com, ca mama si copilul se simt foarte bine.

Tori si Dean s-au casatorit in mai 2006, in cadrul unei ceremonii pe o insula privata din Fiji, cu putin timp inainte ca celebrul tata al actritei, producatorul de televiziune Aaron Spelling, sa moara. Tori Spelling a interpretat, timp de zece ani, rolul Donna in serialul "Beverly Hills, 90210", produs de studiourile Fox.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells