Hugo Cabret vine mai repede!

de Ştefan Dobroiu în 21 Feb 2011
Hugo Cabret vine mai repede!

Hugo Cabret, în care regizorul Martin Scorsese promite să ne arate o tehnologie 3D mai spectaculoasă, îşi schimbă distribuitorul internaţional, dar şi data de lansare. Aşteptat iniţial în februarie 2012, Hugo Cabret va ajunge pe ecranele din toată lumea (inclusiv în România, unde noul distribuitor este Ro Image) cu aproape trei luni mai devreme, pe 23 noiembrie.

Prima încercare a lui Martin Scorsese pe tărâmul 3D-ului, filmul este ecranizarea unui apreciat roman pentru copii ce ne poartă la începutul secolului trecut pentru a spune povestea lui Hugo Cabret, un orfan în vârstă de 12 ani care trăieşte în zidurile gării din Paris. Puştiul are grijă de ceasurile mecanice ale gării, iar pasiunea lui pentru tehnologie se manifestă şi prin obsesia pentru un automaton stricat: un dispozitiv cu înfăţişarea unui bărbat cu un creion în mână, parcă pregătit să livreze un mesaj de o colosală importanţă.

Hugo este convins că, dacă va repara omul mecanic, acesta îşi va putea scrie mesajul. Pentru a reuşi reparaţia, băiatul trebuie să fure bucăţi de jucării dintr-un magazin, iar aventurile sale ieşite din comun se vor mai învârti în jurul unui carnet dispărut, al unui desen extrem de familiar şi-al magiei filmelor mute.

Hugo Cabret este interpretat de Asa Butterfield, în film mai apărând Sacha Baron Cohen, Ben Kingsley, Chloe Moretz, Jude Law, Ray Winstone şi Christopher Lee.

Foto: Moretz şi Buttefield, într-o pauză de filmări.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Krakatau pe 21 februarie 2011 12:27
Chloe Moretz a primit ceva roluri bune in ultima vreme, in filme precum Kick Ass sau Let Me In. Are suportul necesar pentru a evolua si a ramane o actrita cautata si in perioada postadolescentina.
Suna original filmul, iar Ben Kingsley, Jude Law si Christopfer Lee nu vor face decat sa-i creasca si mai mult potentiala valoare.
Astept filmul!

legolas05 pe 21 februarie 2011 14:32
fain.....o sa merg cu siguranta sa il vad
alex_il_fenomeno pe 22 februarie 2011 18:25
foarte interesant , un film care promite mlt , in mare parte si distributiei impresionante !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells