Gwyneth Paltrow va juca alături de Kidman

de Gloria Sauciuc în 7 Nov 2009
Gwyneth Paltrow va juca alături de Kidman

Gwyneth Paltrow va apărea alături de Nicole Kidman în The Danish Girl, o ecranizare după romanul lui David Ebershoff, care spune povestea relaţiei dintre primul transsexual operat, Einar Wegener, şi soţia lui.

Charlize Theron fusese iniţial distribuită alături de Kidman, dar o serie de neînţelegeri au făcut-o pe Theron să se retragă din proiect.

Thomas Alfredson (Let the Right One In) regizează după un scenariu de Lucinda Coxon. Gail Mutrux, Anne Harrison şi Linda Reisman sunt producători, alături de Kidman şi Per Saari.

Într-o după-amiază, în Copenhaga anilor '20, Greta, o pictoriţă de portrete, îi cere soţului ei să ţină locul unui model feminin. Acesta, îmbrăcat în rochie, ciorapi şi pantofi de damă începe să se metamorfozeze în Lili. Iar atunci când pozele stârnesc un interes puternic din partea publicului, Greta îşi încurajează soţul să meargă mai departe. Dar de data asta jocul devine ceva mult mai periculos, care le va ameninţa căsnicia.

Kidman îl va juca pe Einar, iar Paltrow pe Greta, care rămâne alături de partenerul ei de-a lungul operaţiei de schimbare a sexului, dar care se desparte de el atunci când îşi dă seama că bărbatul de care s-a îndrăgostit nu mai există.

Finanţarea e realizată de Footprint Investments LLC, iar vânzările sunt asigurate de Kathy Morgan şi KMI. Filmul e o coproducţie între Pretty Pictures în asociere cu Harrison Productions şi Blossom Films. Ultimul film al lui Paltrow a fost Iron Man 2, care va avea premiera în mai 2010.


 

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 7 noiembrie 2009 17:02
"Ultimul film al lui Paltrow a fost" dupa cum spui mai departe inca nu a aparut acest film dar deja face parte din trecut pentru tine,hai ca imi place
Gloria pe 8 noiembrie 2009 10:56
Ideea este: ultimul film facut de Paltrow a fost iron man 2.
cavallioty pe 8 noiembrie 2009 17:23
ultimul film facut de Paltrow ESTE iron man 2 ca nici filmul nu a aparut nici ea nu a murit
marius93 pe 11 iulie 2010 15:11
Hmmm...pare interesant

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells