Gracie - un film al familiei Shue

4 Iun 2006
Gracie - un film al familiei Shue
Andrew Shue (nimeni altul decat Billy din Melrose Place - foto) revine la lung metraj. Nu este doar un zvon, filmul Gracie si-a gasit protagonistii.
Carly Schroeder, pe care a-ti vazut-o in rolul fiicei lui Harrison Ford in Firewall, a fost distribuita in rolul principal. Filmul, un emotionant proiect de familie, despre o tanara jucatoare de fotbal feminin, se desfasoara la sfarsitul anilor '70.
Din pricina unei tragedii personale, Gracie se lupta sa dovedeasca oamenilor din comunitatea in care traieste, ca fetele pot sa concureze alaturi de baieti. Desi adultii din viata ei ii creaza mereu probleme, Gracie se bazeaza pe relatiile cu cei apropiati pentru a obtine un succes la care nici nu se astepta.
In film mai joaca si Elisabeth Shue, surioara lui Andrew mai celebra si cu cota mai ridicata, ceea ce ar putea explica interesul studiourilor de a finanta acest film. Se pare ca povestea din scenariu are la baza, in mare, tineretea actritei Elisabeth Shue.
In film, Andrew Shue va juca rolul antrenorului lui Gracie, iar Elisabeth Shue va fi mama lui Gracie, Lindsay Bowen.
Gracie este finantat de Picturehouse iar filmarile vor incepe spre sfarsitul verii, in New Jersey in regia lui Davis (Mr. Elisabeth Shue) Guggenheim.
Taguri:  Andrew Shue

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells