George Clooney, atras în Gravity

de Cristina Grigore în 17 Dec 2010
George Clooney, atras în Gravity

SF-ul lui Alfonso Cuarón şi-a găsit în sfârşit actorii principali, după mai multe luni de căutări, în care o mulţime de nume cunoscute au fost ataşate distribuţiei. The Hollywood Reporter ne anunţă că George Clooney va fi partenerul Sandrei Bullock în aventura spaţială din Gravity, o producţie 3D a studiourilor Warner Bros. şi Legendary Pictures.

Clooney îi ia locul lui Robert Downey Jr., nevoit să renunţe la rol din cauza unor probleme legate de orarul său de filmări. Deşi nu va apărea multă vreme în film, personajul său este unul important, fiind conducătorul echipajului aflat pe o naveta spaţială. El şi personajul interpretat de Bullock, o mamă hotărâtă să se întoarcă la copilul ei, sunt singurii supravieţuitori după ce nava este aproape distrusă în urma exploziei unui asteroid în apropierea acesteia.

Pentru rolul principal feminin, cel pe care filmul se bazează în cea mai mare parte, Sandra Bullock a înlocuit o altă actriţă de top. Natalie Portman a fost alegerea anterioară a studiourilor, însă a refuzat oferta. Înaintea ei, Scarlett Johansson şi Angelina Jolie au fost şi ele tentate cu partitura astronautei care trebuie să supravieţuiască accidentului din spaţiu.

Filmările la Gravity, regizat de Alfonso Cuaron, care a scris şi scenariul alături de fiul său, Jonas, vor începe în primăvara lui 2011.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Iulia pe 18 decembrie 2010 14:01
Pacat, mi`ar fi placut sa`l vad pe Robert Downey Jr. in acest rol....oricum se anunta a fi un film interesant.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells