Gemma Arterton - logodnă cu dublura lui Daniel Craig

de Gloria Sauciuc în 6 Iul 2009
Gemma Arterton - logodnă cu dublura lui Daniel Craig

Ca o adevărată fată care îl ajută pe Agentul 007, Gemma Arterton nu s-a putut rupe cu totul de Bond. De pe vremea când filma scenele cu Daniel Craig, Arterton a rămas cu ochii pe dublura acestuia, cascadorul Stefano.

Sâmbătă seara s-au afişat prima dată împreună, cu ocazia celebrării logodnei, după o perioadă destul de lungă în care actriţa şi-a ţinut secret iubitul. Gemma Arterton a arătat foarte încântată fotografilor inelul cu trei diamante pe care l-a primit, anunţă Daily Mail.

Stefano este de origine italiană şi a jucat ca dublură a lui Daniel Craig, atunci când a fost vorba de cascadorii mai dificile. La petrecere s-au asortat, purtând amândoi câte ceva roşu.

Nu este prima dată când Gemma se îndrăgosteşte pe platourile de filmare. Britanica l-a întâlnit pe cascadorul de origine spaniolă Eduardo Munoz anul trecut, când el a învăţat-o să călărească pentru filmările la Prince of Persia: The Sands of Time. Deşi nu prea vorbeau, pentru că el nu prea ştia engleza, Munoz s-a mutat destul de repede cu Arterton. Relaţia nu a durat prea mult, şi asta pentru că Gemma a considerat că totul devine prea serios. La vremea despărţirii lor, un apropiat al actriţei a spus că ea are 22 de ani, iar el 19 - "sunt prea tineri ca să se aşeze, ca să întemeieze ceva". Actriţa declarase că nu are timp să se dedice unei relaţii. Eduardo a fost foarte afectat."Engleza lui s-a îmbunătăţit, dar nu prea aveau ce-şi spune, au puţine în comun" concluzioneză sursa citată de Daily Mail.

Cariera actriţei Gemma Arterton a cunoscut o linia ascendentă. Cel mai recent rol pe care l-a primit este cel al lui Catherine, într-o nouă versiune pentru marele ecran a romanului lui Emily Bronte, La răscruce de vânturi. Hitchlif va fi jucat de Ed Westwick.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
angesa pe 6 iulie 2009 23:41
Are o inclinatie spre cascadori de origine latina!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells