Fiul lui Sylvester Stallone a murit

de Gloria Sauciuc în 14 Iul 2012
Fiul lui Sylvester Stallone a murit

Sage, fiul cel mai mare al lui Sylvester Stallone, a fost găsit decedat în apartamentul său din Los Angeles. Bărbatul de 36 de ani a fost victima unei supradoze de medicamente, iar investigaţiile demarate de către autorităţi urmează să stabilească dacă moartea a fost accidentală sau în urma unui gest intenţionat.

Sylvester Stallone, de 66 de ani, celebru pentru filmele sale de acţiune, aflat ieri la Convenţia Comic Con la San Diego, este "devastat şi îndurerat", după declaraţiile purtătorului său de cuvânt, Michelle Bega. Aceasta a spus presei: "Sylvester Stallone este devastat şi îndurerat de moartea bruscă a lui Sage Stallone. Gândurile sale merg către mama lui Sage, Sasha. Sage a fost un tânăr talentat, un om minunat. Durerea dispariţiei lui va simţită pentru totdeauna".

Surse judiciare declară că moartea lui Sage nu pare - la prima vedere - o sinucidere, în condiţiile în care nu ar fi fost găsit un bilet de adio. În schimb, au fost descoperite un număr mare de flacoane de medicamente, iar sursele nu menţionează tipul lor şi destinaţia. O autopsie este programată pentru următoarele două zile.

Sage, fiul lui Stallone şi a Sashei Czack (prima soţie a lui Stallone), a apărut alături de tatăl său în filmul de acţiune Rocky 5 din 1990, jucând chiar rolul fiului eroului. Cariera lui de actor şi regizor a continuat în mai multe filme, inclusiv Daylight din 1996.

Taguri:  Sylvester Stallone

Părerea ta

Spune-ţi părerea
nsag pe 14 iulie 2012 18:01
Vad ca supradoza de medicamente este azi la moda ....pacat "rest in peace" .
Gebeleizis pe 15 iulie 2012 03:43
Așa și? Cine-i vinovat? Nu tot el? Nu-mi pare rău de asemenea oameni.
alex_il_fenomeno pe 3 august 2012 11:45
mare pacat ... chiar acum cateva zile urmarisem un film cu el ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells