DreamWorks produce TimeCrimes

de Ştefan Dobroiu în 19 Ian 2011
DreamWorks produce TimeCrimes

Los Cronocrímenes apărea în 2007, iar subiectul era atât de potrivit pentru un blockbuster american încât ne şi mirăm că a durat aşa mult ca un studio mare să dea undă verde proiectului.

Regizat de Nacho Vigalondo, Los cronocrímenes spune povestea lui Hector, un bărbat care intră fără să vrea într-o maşină a timpului şi călătoreşte o oră în trecut. Eroul are la dispoziţie foarte puţin timp pentru a se întâlni cu sine însuşi şi a împiedica astfel o serie de dezastre cu urmări imposibil de prevăzut.

După ce a cumpărat drepturile în 2008, iată că DreamWorks îl alege pe Steven Zaillian, unul dintre cei mai în vogă scenarişti ai momentului, pentru a scrie scenariul. Dacă n-ai auzit încă de el, s-ar putea ca numele să-ţi fie mai familiar după ce apare The Girl with the Dragon Tattoo, în regia lui David Fincher. Zaillian se mai ocupă de The Irishman, noua colaborare dintre Martin Scorsese şi Robert De Niro.

În acest moment nu se ştie când am putea vedea aventurile temporale ale lui Hector pe marile ecrane din toată lumea, dar o premieră ar putea avea loc cel mai devreme în 2012.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rizea.alex70 pe 19 ianuarie 2011 15:53
Sa vedem cat de interesant va fii...:P:D
omidel pe 19 ianuarie 2011 17:32
ce sa vezi? uita-te la varianta in spaniola si o sa vezi filmul...nu astepta acelasi film in engleza..
legolas05 pe 19 ianuarie 2011 18:48
sa vedem cum va fi
Radu1711 pe 19 ianuarie 2011 21:26
daca nu o sa fie un low buget o sa fie foarte bun

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells