Data şi locul de filmare pentru The Avengers, stabilite!

de Gloria Sauciuc în 23 Dec 2010
Data şi locul de filmare pentru The Avengers, stabilite!

În pofida zvonurilor ca se va filma fie în New York, fie la Los Angeles, The Avengers al lui Joss Whedon a fost programat pentru producţie în New Mexico (la nord de frontiera cu Mexicul, la vest  de Texas şi la est de Arizona). Filmările vor avea loc între aprilie şi septembrie 2011.


"Pe lângă faptul că e cea mai mare producţie a noastră, The Avengers va fi cel mai avansat film din punct de vedere al efectelor speciale şi a tehnicilor de filmare, oferind şi oportunităţi de vârf pentru echipele de platou", declara oficial guvernatorul din New Mexico, Bill Richardson, citat de IndieWire.

"Anunţ acestea ca pe un dar de Crăciun pentru locuitorii din New Mexico . Este exemplul perfect de acţiune care generează locuri de muncă, un gest cu impact economic în aceeaşi linie pe care industria filmului a dat-o statului nostru în ultimii opt ani, în întâmpinarea nevoii de a progresa", spune - pe o notă populistă - guvernatorul.

Cea mai mare parte a producţiei va avea loc la studiourile Albuquerque, în timp ce unele scene se vor filma la New York, Michigan şi în alte câteva locaţii.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ArtMovies pe 23 decembrie 2010 23:46
http://artmovies.wordpress.com/
Krakatau pe 24 decembrie 2010 00:23
Eu cred ca va fi un fiasco total.
psihologu pe 10 ianuarie 2011 13:24
Inca nu pot da o parere decisiva dar cred ca avand asa o concurente se vor gandi sa-i mai ridice cota...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells