Cum a convins-o Kate Winslet pe Evan Rachel Wood să se dezbrace

de Ştefan Dobroiu în 6 Sep 2010
Cum a convins-o Kate Winslet pe Evan Rachel Wood să se dezbrace

Evan Rachel Wood a avut (sau spectatorii au avut) mult de profitat de pe urma sfaturilor lui Kate Winslet, care a convins-o pe mai tânăra ei colegă din serialul TV Mildred Pierce să se dezbrace pe micul ecran.

Conform WENN, Wood tot ezita să filmeze o scenă în care trebuia să apară nud, dar mai experimentata Winslet a descoperit butoanele de apăsat pentru a o "vindeca" de inhibiţii.

Se pare că Winslet, care a arătat cam tot acum 13 ani în Titanic, a luat-o deoparte pe Wood şi i-a zis: "Ia ascultă-mă. Eu am făcut cam orice, da? Într-o zi o să priveşti în urmă la chestia asta şi o să fii bucuroasă că ai făcut-o. O să fie foarte bine, fă-o. Ok?"

Evan Rachel Wood, cunoscută mai ales pentru rolul din premiatul The Wrestler, dar şi din Whatever Works sau muzicalul Across the Universe, a apreciat sfatul "mamei" sale din serial şi şi-a făcut uitate rezervele.

În serialul regizat de Todd Haynes (I'm Not There, Far From Heaven), Kate Winslet joacă rolul titular în timp ce Evan Rachel Wood este fiica protagonistei, Veda.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
smiley3abe pe 6 septembrie 2010 16:33
Todd Haynes, Kate Winslet si Evan Rachel Wood! Wow, abia astept sa vad serialul.
alex_il_fenomeno pe 7 septembrie 2010 08:27
numai actori de categorie grea ! sper ca filmul sa nu o ia pe alaturi !
fane pe 9 septembrie 2010 10:34
Doamne, ce terminati."A convins-o..",eu cred ca i-a zis ceva de genu,hai fa daca vrei sa faci un ban trebuie sa-ti arati tatele.Amandoua penibile,mai si recunoaste kate "eu am făcut cam orice..".
masha pe 10 septembrie 2010 00:29
ACTORI PENIBILI? uite-te la the reader,macar.si apoi spune de kate winslet ca e o actrita penibila,cu toate ca in filmul respectiv apare mai mult nud.vorbiti aiurea,frate:|
Senseless pe 19 septembrie 2010 20:32
Kate Winslet este singura actrita din noul val (desi ea nu mai e de din 1997 in noul val) care a fost laudata de catre Meryl Streep. Este o actrita geniala. Si pana la The Reader a jucat in filme cu buget redus din cauza faptului ca a vrut sa se dedice familiei. Si filmele acelea sunt geniale. Uitati'va la absolut toate filmele in care a jucat si veti descoperi o actrita demna de a fi incadrata in categoria Meryl Streep !
danielopol radu pe 21 septembrie 2010 16:49
O alta actrita care este in categoria meryl streep este hillary swank care a castigat 2 premii
cetateanu pe 28 septembrie 2010 08:45
Nu este rau ca a convinso ca fata are ce arata.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells