Colin Farrell o seduce pe Salma Hayek in Ask The Dust

20 Apr 2006
Colin Farrell o seduce pe Salma Hayek in Ask The Dust
Doi actori remarcabili, Colin Farrell si Salma Hayek, alaturi de un regizor de Oscar, Robert Towne (Tequila Sunrise), isi unesc fortele creatoare pentru a da viata unei sincere si sfasietoare povesti de dragoste: Ask the Dust / Intreaba praful, un film care de vineri, 21 aprilie va putea fi vizionat si pe marile ecrane din Romania, distribuit de MediaPro Film Distribution.
Arturo (Colin Farrell) si Camilla (Salma Hayek) sunt doi visatori incurabili care se lasa condusi de pasiune si ambitie in Los Angeles-ul anilor `30.
Ask The Dust prezinta povestea unui tanar idealist care dupa ce a fost izgonit din Colorado se muta in fascinantul Los Angeles. Aici, se hotaraste sa devina romancier si inspirat de frumusetea unei tinere blonde, incepe imediat lucrul la primul sau roman. Ajuns la apogeul creational, inevitabilul se produce in momentul in care intalneste o tanara barmanita mexicanca (Salma Hayek). Arturo se indragosteste nebuneste de ea, iar in cel mai scurt timp Camilla devine pentru el o obsesie..
"Filmul Ask The Dust se refera la cautarea de sine in aceasta lume. Este vorba despre pasiune, nu doar despre a visa ceea ce vrei, dar si despre cautarea si descoperirea acelui lucru

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells