Cinci actori de dramă pentru un Glob de Aur

de Gloria Sauciuc în 22 Dec 2011

Seria articolelor dedicate Globurilor de Aur 2012 continuă pe Cinemagia cu analiza categoriei "Cel mai bun actor - dramă", iar George Clooney, în rolul unui tată care trebuie să se descurce singur în creşterea fiicelor sale în The Descendants (2011), ar putea fi principalul favorit al categoriei. Leonardo DiCaprio face cel mai interesant personaj dintre cele ale categoriei, în biografia J. Edgar, regizată de Clint Eastwood, pe când Ryan Gosling este principalul atu al The Ides of March. Brad Pitt şi Michael Fassbender completează lista de nominalizaţi.

Afișează:
1 din 6

Acţiunea filmului are loc în Hawaii, urmărind călătoria pe alocuri comică, alteori tragică a lui Matt King (George Clooney), soţ indiferent şi tată a două fete, care va trebui să îşi reconsidere trecutul şi să se gândească la viitor atunci când soţia lui suferă un accident lângă insula Waikiki. Evenimentul îl va face pe Matt să se apropie mai tare de cele două fetiţe, şi în acelaşi timp să lupte cu tentaţia de a vinde posesiunile familiei, terenuri moştenite pe insulele Hawaii.

Filmul e un portret aspru dar sensibil, atent şi nuanţat al unor sentimente în forma lor cea mai adâncă, toate pe fundalul unor insule Hawaii luxuriante, chiar dacă ele nu apar exact în ipostaza cunoscută din pliantele turistice".

Anthony Lane, New Yorker "The Descendants e ultimul film al lui Payne, care analizează minuţios cazul bărbatului blazat, cu ajutorul unei galerii de personaje care porneşte de la personajul lui Matthew Broderick din "Election", continuând cu cel al lui Jack Nicholson din "About Schmidt" şi al lui Paul Giamatti din "Sideways".

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Lalolica pe 22 decembrie 2011 12:35
Brad Pitt sau Leonardo DiCaprio merita Globul de aur ba chair si Oscarul ;)!!...sper ca de aceias parere vor si si cei ce desemneaza castigatorul!!
Bayard pe 22 decembrie 2011 13:10
Jumatate din filmele astea nici nu au ajuns pe la noi.... oricum, fara discutie cel mai puternic personaj este cel al lui Leonardo di Caprio.... dar sincer, nu cred ca o sa castige :). Este un pic discriminat baiatul... eu presimt ca il ia Clooney, desi nu am vazut inca Descendants.
darayawaus pe 31 decembrie 2011 16:06
Si eu presimt cam acelasi lucru, dar nu din cauza discriminarii, ci a valorii filmului. Personal, as vrea sa castige Fassbender.
Crist11 pe 22 decembrie 2011 13:24
Va fi o batalie pe cinste intre Leo, Pitt si Clooney.
natty96 pe 22 decembrie 2011 13:42
nu v'a fi de mirare daca iarashi DiCaprio va la globul,dar posibil sa fie o alegere intre Pitt si Clooney
wildinthecountry pe 22 decembrie 2011 14:47
Doar Ides of March l-am vazut din toate filmele si mi-a placut cum a jucat Gosling
Insa cred ca va castiga Clooney.
DiCaprio nu va castiga nimic ca de obicei...
Daca ar fi fost nominalizat Gosling pt rolul sau din Drive atunci ar fi castigat categoric..

DragonMaster pe 22 decembrie 2011 17:05
Am vazut pana acum The Ides of March si Moneyball si dintre Gosling si Brad Pitt il aleg ca castigator pe Brad Pitt deoarece a interpretat perfect rolul dar mai am sa vizionez si celelalte 3 filme si voi decide apoi .
alex2812 pe 22 decembrie 2011 20:22
Se joaca premiul. Favorit pare George Clooney, dar mizez pe Brad Pitt si DiCaprio.
lol.brb pe 22 decembrie 2011 22:17
Sper sa castige DiCaprio, chiar daca nici Clooney nu este de lepadat. Ar fi cazul ca si DiCaprio sa castige un Oscar, sper sa fie printre nominalizati.
Beatryce pe 22 decembrie 2011 22:50
si eu sper alaturi de tine ...:x
darayawaus pe 31 decembrie 2011 16:12
Din pacate, depinde doar de el. Daca ar fi dupa noi, si DiCaprio, si Will Smith, si (de ce nu) Robert Pattinson ar avea cel putin cate un Oscar.
Qube86 pe 22 decembrie 2011 23:44
Desi nu am vazut filmele, sunt sigur ca toti au avut performante demne de premiu insa am incredere ca asta va fi anul in care DiCaprio va fi iarasi apreciat si va reusi sa ia trofeul...Cel putin asa sper...
nox13 pe 23 decembrie 2011 02:52
ryan gosling!
alex_il_fenomeno pe 27 decembrie 2011 09:14
de mult nu a mai fost o asemenea lupta ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells