Chris Hemsworth, militar de elită în Shadow Runner

de Cristina Grigore în 30 Iun 2011
Chris Hemsworth, militar de elită în Shadow Runner

Dacă nu l-ai observat pe Chris Hemsworth în (prea) scurta sa apariţie din Star Trek, în 2009, sau ai ratat cele două filme - A Perfect Gateway şi Ca$h - în care a jucat până la Thor, unde l-a interpretat pe superbul Zeu al Tunetului, nu-i nici o problemă, vei putea să te bucuri din plin de prezenţa sa pe marele ecran de acum încolo.

Hollywood-ul a pus ochii pe actorul de 27 de ani şi a început să îl distribuie în cât mai multe producţii. Ultima ofertă? Un rol în thriller-ul Sony, Shadow Runner, anunţă The Playlist.

Amănunte despre noul proiect, bazat pe o idee originală a lui Hossein Amini, nu au fost momentan dezvăluite. Singurul detaliu cunoscut este legat de o unitate secretă a forţelor speciale ("black ops"), ca element central al filmului.

Amini, şi el unul din numele în vogă în cetatea filmului, este autorul apreciatului de către critici Drive, ce a rulat anul acesta la Cannes, dar şi autorul scenariului lui 47 Ronin şi Snow White and the Huntsman, în care apare şi Hemsworth, în rolul vânătorului.

Tânărul şi arătosul australian va mai putea fi văzut în două filme ce urmează să fie lansate anul acesta, The Cabin in the Woods şi Red Dawn, iar anul viitor îşi va relua rolul din Thor în pelicula lui Joss Whedon, The Avengers.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 30 iunie 2011 09:32
Mi se pare firesc ca acum sa primeasca cat mai multe oferte...
legolas05 pe 30 iunie 2011 11:30
joaca bine in thor,
Crist11 pe 30 iunie 2011 14:05
Sper sa nu dezamageasca... :X
alex_il_fenomeno pe 1 iulie 2011 14:03
o veste buna ! sigur va face din nou o figura frumoasa !
Sorin87 pe 2 iulie 2011 14:20
se descurca pentru ca este un actor talentat
Qube86 pe 1 decembrie 2011 19:37
Mi-a placut ce a facut in ''Thor'' si ''A Perfect Getaway''...Pare un actor promitator...Ii urez succes si...sa vina cu cat mai multe roluri si filme bune in palmares...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells