Ce se va întâmpla în noul film Superman?

de Cristina Grigore în 19 Aug 2011
Ce se va întâmpla în noul film Superman?

Un sinopsis al lui Man of Steel a fost publicat online, după încheierea castingului pentru dublurile unor personaje din film, scrie Collider.

Deşi destul de vag, acesta ne atrage din nou atenţia asupra ideii de plecare a filmului: kryptonianul sosit pe planeta Pământ îşi descoperă extraordinarele abilităţi, încearcă să-şi afle rolul în noua lume în care trăieşte şi să aleagă cel mai potrivit mod de utilizare a superputerilor de care le deţine.

Iată textul: „În panteonul supereroilor, Superman este cel mai popular şi iubit personaj din toate timpurile. Clark Kent/Kal-El (Henry Cavill) este un tânăr jurnalist în jur de douăzeci de ani ale cărui puteri, ce depăşesc puterea de înţelegere a oamenilor, îl fac să se simtă stingher.

Transportat pe Pământ în urmă cu mulţi ani de pe Krypton, o planetă extraterestră avansată, Clark se află în faţa unei întrebări esenţiale – De ce sunt aici? Modelat de valorile morale transmise de către părinţii săi adoptivi, Martha (Lane) şi Jonathan Kent (Kevin Costner), Clark descoperă în curând că a avea superputeri înseamnă a fi nevoit să iei decizii dificile.

Însă lumea are în primul rând nevoie de echilibru, şi atunci aceste decizii trebuie luate. Îşi va folosi oare abilităţile pentru a menţine pacea în lume, sau le va folosi pentru a dezbina şi a cuceri? Clark trebuie să devină eroul cunoscut sub numele de „Superman”, şi nu doar pentru a străluci drept ultima rază de speranţă a omenirii, ci şi pentru a-i salva pe cei pe care îi iubeşte”.

Pentru o poveste legată de începuturile personajului, sinopsis-ul pare a urma o linie de bază a intrigii, nedezvăluind, de exemplu, nimic legat de conflictul dintre Superman şi generalul Zod sau de evoluţia acestuia. Deşi avem o idee la ce să ne aşteptăm de la reboot-ul lui Zack Snyder, sperăm că pelicula ne va rezerva şi ceva surprize, mai ales că va beneficia şi de colaborarea (ca producător şi scenarist) a lui Christopher Nolan. Vom afla care sunt acestea abia în vara lui 2013.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 19 august 2011 09:19
Sper sa fie la fel de carismatic noul Superman cum au fost si predecesorii sai....
madia pe 19 august 2011 09:51
Nu imi dau seama ce ar putea aduce nou acest film.
Petra pe 19 august 2011 23:19
La fel si eu.
Avalhon pe 20 august 2011 11:22
O mare bascalie. N-am nimic cu Snyder, dar uitati-va la poza aia: freza unui cocalar din anii '80, un costum de soparla in culori foarte intunecate. Stati sa vedeti ce dezastru o sa mai apara cu urmatoarele poze. Ca versiunea cu Routh li sa parut unor destepti prea nu stiu cum.
Sorin87 pe 19 august 2011 09:57
speram sa apara anul asta sau cel putin anul viitor
paul2011 pe 19 august 2011 11:11
Filme de filme . Abia astept sa vad Superman . Sigur va fi ceva misto si de surprize nici nu se mai pune problema avand in vedere ca Nolan este producator si scenarist . Totusi sper ca Henry Cavill sa se descurce . Eu unul il preferam tot pe Brandon Routh .
catasmile17 pe 19 august 2011 11:22
pacat ca se tot schimba actorii astia.... acum vedem ce va fi...
cristi23 pe 19 august 2011 11:23
nolan si cu snider vor face treaba buna...sunt sigur
Bayard pe 19 august 2011 11:59
Eu am asteptari uriase de la proiectul asta.... trebuie ca si Superman sa aiba un film foarte bun!!! Tot ce ma rog este ca nu cumva sa urmeze trendul actual, sa faca filmul mai intunecat, mai dur.... pt ca Superman chiar nu este asa.
Crist11 pe 19 august 2011 12:22
Imi pare rau ca a renuntat la suvita. :)
In rest, o sa ma uit la film, doar pentru ca multi aveti incredere ca va fi ceva "super frumos" si vreau sa vad cat poate acest actor.

spartacus pe 19 august 2011 14:40
In poza asta seamana mai degraba cu un personaj negativ decit unul pozitiv....
alex_il_fenomeno pe 20 august 2011 17:50
sper sa vina cu ceva nou !
Gameandseth pe 21 august 2011 17:48
sper sa nu transforme povestea lui superman intr-un film dominat de o criza adolescentina,sunt plictisit de asemenea filme plus ca ar fi de-a dreptul stupid
foreverady pe 11 iunie 2012 00:39
Eu sper ca legendarul Superman sa nu fie distrus de noile interventii cinematografice, m-as fi bucurat daca povestea ar fii continuat mai departe referitor la Superman Returns, " Fiul devine tatal... iar Tatal devine fiul... "

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells