Catwoman revine?

23 Mai 2006
Catwoman revine?
Halle Berry a declarat intr-un interviu ca este gata sa primeasca huiduielile publicului din nou. Se pare ca este dispusa sa revina intr-un sequel la esecul DC Comics Catwoman.
Berry, care a primit Zmeura de Aur pentru interpretarea ei in "cel mai prost film posibil dupa o carte de benzi desenate", spune ca isi doreste un sequel deoarece: “Cred ca personajul Catwoman este grozav si probabil ca nu a fost prezentat in cel mai bun mod posibil ", spune actrita, dupa care adauga: "Dar cand oamenii se uita la film pe video, se pare ca le place. Au cumva reactia 'nu-i asa de rau cum a spus toata lumea'!"
Daca mi s-ar propune astfel: 'Vrem sa mai facem un film din serie si uite cum il vom face mai bun, pentru ca am invatat din greseli', as accepta rolul, pentru ca sunt convinsa ca putem sa-l facem mult mai bine”.
Sharon Stone nu va reveni in sequel – daca va exista asa ceva. Berry mai spune ca filmul ar trebui sa aiba personaje negative mai puternice, nu o femeie a carei fata se sparge in bucati.
Taguri:  Halle Berry

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells