Casatorie de Vegas

de Mihnea Columbeanu în 3 Iun 2008
Casatorie de Vegas

Daca un barbat si o femeie se trezesc dimineata din mahmureala, in Las Vegas - numai ca sa descopere ca-n noaptea trecuta, nemaistiind de ei si de lume, s-au casatorit – e o prezentare suficient de atractiva ca sa ne determine sa mergem la film. Dar daca unul dintre ei joaca jetonul celuilalt, si castiga ditamai jackpotul - care acum, firesc, se cuvine impartit?

Asta-i formula - si-i ofertanta, macar pentru o comedie onesta si vesela, asa, ca un fel de jogging in weekend. Numai ca o reteta e doar un inceput, mai trebuie sa stii si cum s-o aplici, sa amesteci ingredientele, s-o pui la dospit, s-o lasi sa creasca...

Pe cand filmuleata scrisa de Dana Fox (al doilea scenariu din viata ei - la mai mare!) si filmata de Tom Vaughan (care-i putin mai acatarii, a facut trei (3!) filme pan-acum, plus doua de televiziune si ceva episoade de seriale), o ia pe cele mai batucite (de n-ar fi ratacite) carari: evident, preopinentii incearca sa se tepuiasca unul pe celalalt de alea trei milioane (ca daca faceau ceva mai original, tuseau! Basca tragerea ideii de par cu forcepsul - adica macar unul sa fi fost normal, si sa zica: lasa, domle, un milion jumate mie, unu' jumate tie, hai te pup; da' nu, ca ambele doua personagii tre' sa fie supte din deget.)

Si asta inca n-ar fi nimic - dar, inca mai evident, e faptul ca pe parcurs... Hooo, unde va repe...?!

Hmm... da.

Ati ghicit.

Se indragostesc.

Deci, cu Cameron Diaz (mai batrana ca de-obicei) si Ashton Kutcher (mai tanar decat ea), plus Queen Latifah, in fruntea restului unei distributii luuungi cat bratul unui baron local. Am fi avut motive sa asteptam macar ceva zglobinol si umor, la experienta lor, ca sa puna pe roate povestioara asta prafuita care incepuse asa de bine. Cand colo, Ash si Cami zburda siktiriti si plictisiti prin decor, mai ales ea, care parc-ar fi Marga Barbu-n "Domnisoara Aiurica". Altfel, asteptati-va sa vedeti multe busituri in poponeata si-n alte parti sensibiloase ale trupului. Ca sa va radeti.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells