Brody vrea in Gotham City

14 Ian 2006
Brody vrea in Gotham City
Pianistul vrea sa dea un concert cu casa inchisa la Ateneul din Gotham City.
Castigatorul premiului Oscar Adrien Brody, pe care il vedeti furandu-i "iubita" marelui King Kong acum la noi pe ecrane, este interesat si el de rolul lui Joker in urmatorul film cu eroul inaripat, Batman.
Brody a declarat recent ca i-a placut mult Batman Begins si ca spera sa fie si el pe lista actorilor considerati pentru rolul veselului criminal in urmatorul film. As vrea sa-l joc pe Joker. Cred ca ar trebui sa fie diform si inspaimantator”, spune actorul, care intra astfel in competitie pentru acest rol cu australianul Lachy Hulme si britanicul Paul Bettany.
Intre timp, Josh Lucas (The Hulk) a confirmat ca a fost propus pentru rolul procurorului Harvey Dent – care devine mai tarziu Two Face – in noul film. "Nu stiu inca nimic sigur, dar am auzit si eu zvonul asta", a spus actorul cu un ton glumet. "Grozav ar fi sa si primesc rolul."
Este posibil ca scenariul sa includa si alte personaje din Gotham City, cum ar fi mafiotul Salvatore Maroni, ofiterul de politie Sarah Essen si Roman Sionis/Black Mask (Masca Neagra).
Taguri:  Adrien Brody

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells