Brittany Murphy revine pe marile ecrane, după trei ani de la moartea sa

de Cristina Grigore în 5 Dec 2012
Brittany Murphy revine pe marile ecrane, după trei ani de la moartea sa

A încetat din viaţă în urmă cu trei ani, o moarte tragică, ce a luat prin surprindere Hollywood-ul şi fanii. Brittany Murphy intenţionează să-şi uimească din nou admiratorii şi industria de film, căci are mari şanse să apară din nou pe marile ecrane în Something Wicked, ultimul său film, un thriller psihologic a cărui producţie a fost încheiată săptămâna aceasta, anunţă publicaţia USA Today.

Producţia a încheiat filmările cu luni înainte de moartea lui Murphy (în 2009, la 32 de ani), însă montajul şi retuşurile finale au fost amânate din cauza tragicului eveniment, menţionează un comunicat al companiei de producţie, ce caută acum un distribuitor pentru film.

Murphy este centrul moralizator al lui Something Wicked, căci filmul spune povestea unei „obsesii şi a unei poveşti de dragoste cu final dramatic”. Filmul a fost regizat de Darin Scott, iar din distribuţie fac parte tineri actori precum Shantel VanSanten (One Tree Hill) şi Julian Morris (ER şi 24).

Producătorul şi scenaristul filmului, Joe Colleran, este de părere că actriţa a avut în acest film una dintre cele mai bune scene din cariera sa. „Brittany a reuşit una dintre cele mai fantastice scene din film. Este o secvenţă importantă în care personajul ei are un discurs revelator, secvenţă ce a necesitat din partea ei multă muncă şi concentrare. Cred că este una dintre cele mai bune scene din cariera ei”.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 1 ianuarie 2013 19:59
foarte frumos.... stiu ca ultimul film al ei era considerat "Ramen Girl", daca nu ma insel.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells