Bette Midler sprijina entuziast casatoriile dintre homosexuali

de Cristina Popov (Joe) - Pro Cinema în 7 Aug 2006
Bette Midler sprijina entuziast casatoriile dintre homosexuali
Bette Midler, eroina serialului Bette, pe care telespectatorii Pro Cinema o pot vedea in fiecare marti, de la ora 20:00, este cu siguranta o persoana fara prejudecati, in ciuda celor saizeci de ani pe care-i are. Viata tumultuoasa si nonconformista a actritei si cantaretei din serialul Bette, a fost deseori un prilej de scandal pentru familia acesteia. Insa in ciuda receptivitatii deosebite pe care o manifesta fata de orice idee noua, Bette a recunoscut de curand ca i-a fost greu sa accepte ideea casatoriei intre persoane de acelasi sex.
Am cunoscut foarte multi homosexuali si nu am nimic impotriva acestora. Insa nici unul dintre cei pe care-i stiu nu s-a grabit sa alege la altar sa-si oficializeze relatia”, si-a exprimat Bette nelamurirea.
Dar dupa ce casatoriile intre homosexuali au fost legalizate anul trecut in Marea Britanie, reactia actritei a fost una de surprindere totala: ”Este extraordinar!”, a exclamat ea. ”N-am stiut ca exista atatea persoane indragostite!Bette Midler a marturisit ca, in ciuda reputatiei de persoana nonconformista de care se bucura, a fost totusi educata intr-o alta epoca. Si din aceasta cauza, nu intelege graba unora de a-si oficializa relatiile. ”Exista multe persoane care aleg sa locuiasca singure, dar au foarte multi prieteni, mai mult sau mai putin intimi. Ceea ce e foarte convenabil. Insa observ ca acesti oameni dovedesc devotament si o mare putere de angajare. Sa se casatoreasca, atunci. Este admirabil!”, a mai adaudat Bette, care s-a casatorit aproape de varsta de patruzeci de ani si a divortat la scurt timp dupa aceea.
Taguri:  Bette Midler

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells