Ben Affleck, regizorul lui The Stand?

de Cristina Grigore în 22 Oct 2011
Ben Affleck, regizorul lui The Stand?

Deşi anterior studioul Warner Bros. anunţase că cel care va regiza o serie de filme bazate pe romanul lui Stephen King, The Stand, va fi David Yates, Deadline îl anunţă acum drept principal candidat la această poziţie pe Ben Affleck.

Reprezentanţii studioului nu au prezentat şi motivele pentru care nu l-au mai dorit pe Yates, foarte solicitat de altfel după lucrul la ultimele patru filme ale francizi Harry Potter, şi care se pare că este acum liber să se reorienteze către alte proiecte.

Pe de altă parte, Affleck, care filmează acum drama Argo, ar putea fi o alegere bună pentru Warner, el remarcându-se în ultimii ani mai mult ca regizor decât ca actor în faţa producătorilor de la Hollywood  – Gone Baby Gone şi The Town au fost ambele primite cu succes de critică şi public – iar un proiect de proporţii cum este The Stand ar reprezenta pentru el  o adevărată provocare.

Romanul lui King, ce spune în peste o mie de pagini o poveste fantastică cu accente horror despre confruntarea între Bine şi Rău la apusul civilizaţiei umane, nu este unul uşor de adus pe marele ecran, motiv pentru care cei de la Warner anunţaseră că îl vor adapta într-o trilogie. Până şi autorul cărţii s-a declarat reticent în ceea ce priveşte transformarea în film a operei sale, ce a fost totuşi, anterior, adusă pe micul ecran într-o miniserie lansată în 1994.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 22 octombrie 2011 11:47
sunt sigur ca va face o treaba mai mult decat buna !
Gebeleizis pe 22 octombrie 2011 13:46
Ben Affleck a inceput cu dreptul cariera de regizor. Sper sa o tina tot asa.
legolas05 pe 22 octombrie 2011 16:02
regizori buni amandoi,dar eu totusi pe David Yates l'as prefera ca regizor pt acest proiect
spartacus pe 22 octombrie 2011 16:56
Imi plac filmele lui Affleck. Desi e tanar si unii s-ar grabi sa afirme ca nu experienta, eu cred ca va face o treaba foarte bun. A dovedit ca este o fire foarte meticuloasa si imi place asta. Nu este doar un actor bun, dar promite si ca regizor... din fericire pentru noi.
xerses pe 22 octombrie 2011 17:40
Succes mult!
mrpitt pe 22 octombrie 2011 20:05
ma bucur pt Ben...e un tanar regizor foarte bun.
Bayard pe 22 octombrie 2011 23:42
Yates e foarte solicitat dupa ultimele filme HP??? Wow, m-as fi asteptat sa fie exact invers... le-a cam nenorocit
AeroX pe 26 octombrie 2011 10:35
si de ce, ma rog, crezi asta? gandeste-te ca scriitoarea cartilor adora filmele lui. e o chestie, chiar daca tie nu prea ti-au placut filmele regizate de el sau nu au fost conform asteptarilor tale prea joase :))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells