Belgienii si sarbii pescuiesc sportiv

de Gloria Sauciuc în 2 Feb 2009
Belgienii si sarbii  pescuiesc sportiv

Doua noi selectii in competitia internationala pentru coproductia romano-franceza "Pescuit sportiv", regizata de Adrian Sitaru, cu Ioana Flora, Adrian Titieni si Maria Dinulescu in rolurile principale: la Festivalul International de Film Amour de Mons, aflat la cea de-a 25-a editie si, respectiv, la Festivalul International de Film din Belgrad.

Pescuit sportiv va rula in cinematografele de la noi incepand cu 13 februarie, iar peste doua zile - adica pe 4 februarie - va avea premiera in cinematografele din Franta, Belgia si Elvetia. In Franta v-a "concura" pe marile ecrane  cu alte 15 productii, printre care "Strania poveste a lui Benjamin Button", "Bolt" si sase filme 100 % autohtone.

Numit "o bijuterie de realism, care sub aparenta modesta releva o analiza judicioasa a psihologiei umane" (www.cinema.ch), filmul a atras atentia si datorita interpretarii actorilor, presa de specialitate salutand jocul Mariei Dinulescu (foto), in film o prostituata care manipuleaza cuplul de amanti alcatuit din "Iubi" si Mihai, adica Ioana Flora si Adrian Titieni.  "Variety" a scris ca "fermecatoarea Maria Dinulescu face impresie, cu jocul ei aparent inocent dar mascand ceva profund tulburator".

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells