Avary despre Silent Hill

15 Ian 2005
Avary despre Silent Hill
Roger Avary (foto) este asaltat de mail-uri de la fanii jocului video dupa care s-a scris Silent Hill care ii cer sa fie luati in distributia filmului.
Desi Avary spune ca nu poate lua decizii in ceea ce priveste distributia, a pus ochii pe tanara de 21 de ani Julia Sandberg-Hansson. Se pare ca ingenioasa fata i-a trimis lui Avary niste fotografii (prelucrate in Photoshop?) iar acesta a fost asa de impresionat incat le-a publicat si pe site-ul sau. (www.avary.com)
Avary declara: „Nu am nici o putere in ceea ce priveste distributia, asta este treaba lui Christophe Gans si a lui Samuel Hadida. Dar cred ca Julia, care are 21 de ani, ochii multicolori, are pregatire avansata in Kung-Fu si in momentul de fata ii urmareste pe producatori, este o dovada ca fanii jocului „Silent Hill” nu sunt gamer-ii pre-adolescenti obisnuiti. Asta trebuie sa ne atraga inca o data atentia ca nu avem voie sa stricam filmul asta. Eu te sustin, Julia! Sper ca vei reusi sa joci in film cel putin in rolul unei asistente zombie cu un bisturiu ucigator. (Ma auzi Gans?)...”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells