Avanpremiera filmului "Restul e tacere" la Bucuresti si Cluj

19 Feb 2008
Avanpremiera filmului "Restul e tacere" la Bucuresti si Cluj

Lungmetrajul "Restul e tacere" de Nae Caranfil, o poveste despre relatia conflictuala regizor-producator, inspirat de primul lungmetraj romanesc realizat in 1911-1912, numit "Independenta Romaniei", va rula in avanpremiera, pe 6 martie, la Bucuresti si Cluj, anunta MediaPro Distribution.

Din distributia filmului fac parte Marius Florea Vizante, Ovidiu Niculescu, Mirela Zeta, Gruia Sandu, Valentin Popescu, Nicu Mihoc, Silviu Biris, Patru Gavril, Vlad Zamfirescu, Samuel Tastet, Florin Zamfirescu, Alexandru Hasnas, cu participarea extraordinara a actritei Ioana Bulca, in rolul Aristizza.

"Restul e tacere" a fost proiectat pentru prima data la Cluj-Napoca, in luna iunie, anul trecut. Bugetul productiei este unul record, de douã milioane si jumatate de euro.

Filmul va putea fi vizionat in avanpremiera la CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex din Bucureºti si la cinematograful Republica din Cluj. Din 7 martie, filmul va rula pe marile ecrane la CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex, Studio - in Bucuresti si in Cinema City din Iasi si Cinema City din Timisoara.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells