Anne Hathaway a devenit „mai puternică” pentru rolul lui Catwoman

de Cristina Grigore în 12 Iul 2012
Anne Hathaway a devenit „mai puternică” pentru rolul lui Catwoman

Într-un interviu acordat revistei Parade, Anne Hathaway a vorbit despre modul în care s-a pregătit pentru rolul lui Catwoman şi despre efortul depus în acest sens.

Actriţa a explicat că a simţit că are responsabilitatea de a-şi îmbunătăţi performanţele fizice pentru apariţia în celebra franciză a lui Christopher Nolan, multele ore petrecute în sala de fitness în acest scop dând roade pe platourile de filmare.

„Nu îmi doream în mod special să arăt într-un fel. A trebuit să învăț şi să lupt. A trebuit să învăţ să fiu puternică”, a declarat ea, explicând în continuare şi care au fost aşteptările pentru acest rol din punct de vedere fizic.

„În asemenea situaţii apar uneori un fel de indicaţii clare ale modului în care trebuie să arăţi. Felul în care s-a lucrat cu mine la acest film a fost ceva de genul ‘Învaţă ce trebuie să faci şi apoi, indiferent de felul în care arăţi, aşa va arăta şi personajul’. Ca femeie, m-am simţit protejată în felul asta”, a mai spus Hathaway.

Într-una din declaraţiile anterioare, actriţa a subliniat că rolul din The Dark Knight Rises, cel al Selinei Kyle (Catwoman) a însemnat pentru ea împlinirea unui vis.”Nu puteam crede că această oportunitate mi s-a oferit mie şi că am primit într-adevăr rolul… Îmi părea prea ceva prea frumos ca să fie adevărat”, declara ea.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 30 iulie 2012 23:44
asa se si cere , pana la urma ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells