Channing Tatum, alături de soţie în thriller-ul erotic Fifty Shades of Grey?

de Cristina Grigore în 12 Iul 2012
Channing Tatum, alături de soţie în thriller-ul erotic Fifty Shades of Grey?

Starul viitorului Magic Mike, actorul Channing Tatum, a pus ochii pe un rol foarte popular în ultima vreme la Hollywood. Însă, aşa cum a declarat pe contul de Twitter al revistei Glamour, ar putea să apară în adaptarea cinematografică a romanului Fifty Shades of Grey numai alături de soţia sa, dacă aceasta ar primi rolul central feminin.

Povestea acestui thriller  - inspirat de bestseller-ul mondial al autoarei britanice Erika Leonard, care semnează cu pseudonimul E.L. James – îi are în centru pe studenta Anastasia Steele şi un cuceritor şi misterios om de afaceri, Christian Grey, între care se leagă o relaţie plină de erotism, dar şi secrete întunecate.

Tatum a spus că i s-ar „permite” apariţia în film numai dacă ar avea-o alături, în rolul Anastasiei, pe partenera sa de viaţă, Jenna Dewan-Tatum, pe care a cunoscut-o în 2005 pe platourile de filmare ale lui Step Up.

Fifty Shades of Grey, tradusă la noi "Cele 50 de vicii ale domnului Grey" este una din operele literare cu cel mai rapid ritm actual de creştere a vânzărilor. La doar şase săptămâni de la lansare, au fost vândute în Statele Unite 10 milioane de exemplare ale cărţi – ce face parte dintr-o trilogie – o cifră ce depăşeşte până şi sumele obţinute de celebrul Cod al lui Da Vinci, scris de Dan Brown, ori îndrăgita serie Harry Potter.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
azalea pe 12 iulie 2012 16:13
O, doamne! M-a innebunit subiectul asta, peste tot unde te uiti numai despre cartea asta se vorbeste. In SUA vad ca e o adevarata 'lupta' in ceea ce priveste alegerea rolului principal masculin. Fanele fiecarui actor nu mai dorm, nu mai mananca ci fac propaganda pentru idolii lor :)), poate poate au sansa sa-l vada pe 'ales' in film dezbaracat si dominandu-le. pffff!!!
Arlequinade pe 12 iulie 2012 17:10
"Cele 50 vicii ale domnului Grey"?!? Stiu ca-i off-topic dar ce fel de traudcere e asta?!? "50 de nuante de Gri" ce dracu' avea? Era prea aproape de titlul original, prea "mainstream"?!?

Cartile mi se par o porcarie la fel de mare ca Twilight dar... frate, chiar habar n-au sa traduca oamenii astia.

alex_il_fenomeno pe 31 iulie 2012 12:10
s-ar putea sa fie ceva de el , pana la urma ...
Sebastian96 pe 11 decembrie 2012 21:23
Imi place foarte mult acest cuplu!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells